Zygote Body

Zygote Body

Lichaamsverkenner toont elk hoekje: van bot tot bekleding

VOOR

  • Uitstekende anatomische weergave
  • Veel verschillende lagen
  • Gebruiksvriendelijke interface

TEGEN

  • Werkt met beperkt aantal browsers

Excellent
9

Google's methoden van navigatie (op 't web en in 't echt) zijn bijzonder grondig. Zo ook Zygote Body, een gratis instrument voor het 'navigeren' in het menselijk lichaam. De webgebaseerde software toont elk onderdeel van het lichaam tot in het kleinste detail.

Zygote Body biedt een gedetailleerd en draaibaar 3D model van het menselijk lichaam. Dit model bekijk je met verschillende 'lagen', waardoor je alle spieren, organen en botten ziet. Een klikje op een bot, ader of welk onderdeel dan ook vertelt jou wat je ziet. Eigenlijk is Zygote Body dus een interactieve kaart der menselijke anatomie. Elk deel van het model is overigens een aparte link, waardoor je gemakkelijk 'locaties' in het lichaam mailt en deelt met anderen (net als in Google Maps).

Het beschikbare (vrouwelijke) lichaam in Zygote Body ziet er mooi uit en draait vloeiend op moderne pc's. Dankzij heldere indelingen (op onder andere spieren, botten en organen) maak je gemakkelijk de gewenste delen zichtbaar. Deze pracht vereist echter wel een browser die WebGL (een standaard voor 3D-computergraphics) ondersteunt. Gelukkig staan webverkenners Chrome Beta en Firefox 4 Beta je ter zijde.

Zygote Body is een fijne verkenner voor het menselijk lichaam. De technologie slingert ons mijlenver de toekomst in, waardoor biologieleraren plastic modellen de deur uit mogen doen. Deze software is voor eenieder toegankelijk en brengt de menselijke anatomie voor iedereen dichterbij. Zygote Body is studiemateriaal van de bovenste plank.

Meeste downloads Video's streamen voor web-apps

Meer
Zygote Body

Naar de site

Zygote Body

Beoordelingen about Zygote Body

  • door Anonymous

    naamplaatjes wegdoen .
    Grote fan van Google body maar hoe krijg je de naamplaatjes weg zodat je de volledig spie...   Meer

Promotie×
डाउनलोड APK | Siu Wah Chan | Damián Alcázar