ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 2017

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 2017

Gratis antivirus en firewall in één pakket

VOOR

 • Snel scannen op virussen
 • Firewall voor extra beveiliging

TEGEN

 • Surfbeveiliging via toolbar
 • Zwaar tijdens uitgebreide scans

Goed
7

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall is een gratis beveiligingspakket bestaande uit twee cruciale onderdelen. Virussen maken geen kans dankzij de snelle scanner, terwijl de extra firewall beschermt tegen bedreigingen van buitenaf.

Hoewel ZoneAlarm vooral bekend staat als gratis firewall, levert het ook gratis virussoftware. ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall verschilt in de basis weinig van zijn concurrenten en doet wat je van een antivirusprogramma mag verwachten. De applicatie biedt real-time beveiliging tegen infecties, automatische updates en zogenaamde quick scans die ook écht snel zijn. Met 5 minuten heeft ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall je computer al doorzocht op besmette bestanden. Een complete scan vergt echter meer van het systeem, wat de prestaties van je computer negatief beïnvloedt.

Om je te beschermen tijdens het surfen, installeert ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall optioneel ook een toolbar voor je internetbrowser. De toolbar scant websites die je bezoekt en waarschuwt je wanneer een pagina mogelijk onveilig is. Deze surfbeveiliging is helaas erg nadrukkelijk aanwezig en haalt het niet bij de subtiele link scanner van AVG, of de uitgebreide scanopties die onze favoriet avast! implementeert in de browser.

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall maakt zijn naam volledig waar. Het combineert de bekende ZoneAlarm firewall met een fatsoenlijk en eenvoudig te gebruiken antivirusprogramma. Op het gebied van surfbeveiliging komt ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall net wat tekort ten opzichte van soortgelijke software.

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 2017

Download

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 2017

Beoordelingen about ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 2017

 • Anonymous

  door Anonymous

  Is geen freeware maar een "30 days free trial".
  Er staat op de Softonic site vermeld dat het programma Freeware ...   Meer

Promotie×
VenomAction, Sci-FiTom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze | Phim Quán Ăn Đêm 2 Trên VTV1 | أفلام كرتون