Yunoo

Yunoo

Digitale boekhouder brengt financieel overzicht

VOOR

  • Meerdere rekeningen importeren
  • Biedt tips voor besparen
  • Werkt razendsnel

TEGEN

  • Niet dynamisch

Excellent
9

Yunoo is een gratis online huishoudboekje dat je uitgaven bijhoudt, categoriseert en analyseert. Daartoe baseert de web applicatie zich op transactiegegevens van je bankrekening(en). Binnen een paar klikken heb je zo een compleet overzicht van je financiële status quo.

De eerste stappen met Yunoo zijn het aanmaken van een account en het importeren van je rekening-gegevens (een bestand dat je aanmaakt . Daarna is de applicatie aan zet, die de data categoriseert en in verschillende tabs informatie over jouw financiële huishouden weergeeft. Zo vind je er naast de tab Transacties het Overzicht dat nauwkeurig alle betalingen indeelt in categorieën als Huishouden, Wonen, Telecom, Vervoer, etc.

Als je eenmaal van deze schok bekomen bent, kun je door naar de tabs Budgetten en Besparen. Hier stel je respectievelijk zelf budgetten in of check je op welke posten je kunt bezuinigen. Yunoo herkent bijvoorbeeld jouw energie- of kabelbedrijf en vergelijkt je kosten met de prijzen van alternatieve aanbieders/abonnementen. Bovendien helpt Yunoo bij het overstappen naar andere aanbieders.

Een andere slimme Yunoo-optie betreft de vergelijking van jouw inkomsten en uitgaven met die van gebruikers die binnen hetzelfde demografische profiel vallen. Wil je 't allemaal nog wat actiever aanpakken dan deel je tips, stel je vragen en geef je antwoorden in de Yunoo community. Hier komen alle gebruikers van de dienst bijeen met hetzelfde doel: geld besparen.

Momenteel is Yunoo niet dynamisch, omdat een directe link tussen jouw bankrekening en de web applicatie ontbreekt. Je moet dus altijd je laatste transacties importeren om een actueel overzicht van je inkomsten en uitgaven te zien. Tevens is 't jammer dat contante betalingen een blinde vlek zijn voor Yunoo. Hier valt echter wat aan te doen; je kunt binnen 't programma handmatig een kasboek beheren.

Yunoo is een handig digitaal kasboek dat overzicht en financieel bewustzijn brengt. Ben je op zoek naar een gratis boekhouder die je helpt bij besparen en budgetteren, dan hoef je niet verder te kijken.

Yunoo

Naar de site

Yunoo

Beoordelingen about Yunoo

Promotie×
Wannarot Sonthichai | Pity Party | Spuk in Hill House (7)