YouTube

YouTube

Deel en bekijk ontelbare video's

VOOR

  • De grootste collectie video's
  • Compatibel met Google-account
  • Videokwaliteit tot 1080p

TEGEN

  • Rick Ashtley
  • Nut van sommige video's discutabel

Excellent
9

YouTube is de grootste online videotheek ter wereld. Je huurt hier echter geen Hollywoodfilms, maar bekijkt gratis één van de meer dan 65 miljoen filmpjes die gebruikers (zoals jij en ik) daar uploaden.

Heb je iets leuks gefilmd en wil je het met de hele wereld delen? Dan upload je jouw filmpje op YouTube. Als het filmpje leuk genoeg is dan heb je kans dat mensen het wel 150 miljoen keer bekijken, zoals deze. Je plaatst eenvoudig een video op YouTube en daarna stuur je de link naar je familie en vrienden en zij bewonderen van achter hun computer jouw filmkunsten.

De bestanden die je uploadt mogen niet groter zijn dan twee gigabyte en niet langer duren dan vijftien minuten. YouTube ondersteunt wel High Definition video's en je koppelt je account eenvoudig aan verschillende sociale netwerken waaronder Facebook.

Het is niet altijd even eenvoudig om het filmpje te vinden wat je zoekt. Zo is er een rage (het rickrollen) waar mensen de muziekvideo 'Never gonna give you up' van Rick Ashtley op YouTube uploaden en er een populaire titel aan verbinden, waarmee ze je om de tuin leiden. Ook laat de kwaliteit of de inhoud van veel films nogal te wensen over.

YouTube is een enorme videoverzameling. Deze varieert van stukjes televisie-uitzending die iemand uploadt tot een huwelijksvideo van een blij koppel uit Gdansk. Je typt in wat je zoekt en meestal krijg je dan een flinke lijst met video's naar jouw gading. Maar pas met YouTube wel op voor Rick Ashtley!

Meeste downloads Video voor web-apps

Meer
YouTube

Naar de site

YouTube

Beoordelingen about YouTube

Promotie×
Over The Knee Boots | Vida (2017) Assistir Online | The Mars Generation (2017) SWESUB