YouSendIt

YouSendIt

Eenvoudig bestanden versturen en ontvangen via het web

VOOR

 • Makkelijk te gebruiken
 • Accepteert vrijwel alle bestandstypen
 • Kant-en-klare downloadlinks

TEGEN

 • Vooralsnog geen

Goed
7

Met YouSendIt verzend je gratis bestanden naar andere mensen. De online service biedt een gebruiksvriendelijk alternatief voor het versturen via e-mail, FTP (file transfer protocol) en fysieke media als cd's en dvd's. Als een soort tussenstation slaat YouSendIt de goederen op in haar magazijn, waarna andere mensen ze eenvoudig ophalen met behulp van een downloadlink.

Het aanmaken van een account duurt luttele seconden en hierna ben je er klaar voor: via de "Select file"-knop op de YouSendIt-site kies je het gewenste bestand op je pc. Tevens vul je een of meerdere e-mailadressen in van de voorziene ontvanger(s). Met een klik op "Send it" gaat de verzending vervolgens als de bliksem de deur uit. De beoogde recipiënten krijgen kort hierna een e-mail binnen met een downloadlink die 7 dagen geldig is.

Met YouSendIt verstuur je bestanden op een snelle en veilige manier. Wel krijg je als niet-betalende gebruiker met allerlei restricties te maken. Zo mag het bestand maximaal 100 mb 'wegen'. Goed voor een liedje, internetfilmpje of ingepakt rar-bestand met een verzameling foto's, maar bijvoorbeeld een speelfilm versturen is dus niet mogelijk. Ook verzend je met YouSendIt maar één bestand tegelijk. Deze restricties omzeil je door een pro-account aan te schaffen of te kijken bij concurrenten als MediaFire en MegaUpload.

Even snel een foto of liedje naar een vriend(in) sturen? YouSendIt zet je ze voor jou op hun servers en stuurt kant-en-klare downloadlinks naar de juiste adressen.

YouSendIt

Naar de site

YouSendIt

Beoordelingen about YouSendIt

 • door Anonymous

  Ik kan niet meer gratis foto's versturen..
  Heb in het verleden vaak via YouSendit foto's verstuurd, gratis. Nu l...   Meer

 • door Anonymous

  Ik ga \"Yousendit\" opnieuw proberen.
  Sinds een jaar of drie vier yousendit geinstalleerd gehad met de bedoeling...   Meer

Promotie×
YesMovies | Евгений Герасимов | Για λεπτομέρειες της ταινίας κλικ εδώ...