Xmarks Bookmark Sync

Xmarks Bookmark Sync (Foxmarks) für Firefox 3.9.5

Firefox-favorieten gesynchroniseerd op al je systemen

VOOR

  • Goede begeleiding bij eerste gebruik
  • Synchroniseert met één klik
  • Meerdere bladwijzerprofielen
  • Opslaan op eigen server mogelijk
  • Synchroniseert ook Firefox-paswoorden

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Essentieel
10

Met de gratis Firefox add-on Xmarks Bookmark Sync synchroniseer je bladwijzers over meerdere computers, ongeacht het besturingssysteem. Zo maakt het niet uit of je thuis, op werk of op je laptop zit, je favorieten zijn namelijk overal hetzelfde.

Xmarks Bookmark Sync helpt je met duidelijke uitleg op weg. Voor het gebruik van het programma maak je een account aan op de Xmarks-site. Hierna vind je in het Firefox-bladwijzermenu een Xmarks-knop met de optie "Synchronize". Daarmee sla je de update van je favorietenlijst op. Wil je vervolgens op een ander systeem dezelfde Firefox-bladwijzerconfiguratie hebben, dan installeer je ook daar Xmarks Bookmark Sync. Met je account maak je zelfs meerdere bookmarkprofielen aan; zo is je set bladwijzers op werk anders dan thuis.

Bij het synchroniseren van Firefox op een bepaalde computer hoef je niet per se de nieuwste bladwijzerconfiguratie over te nemen. Het flexibele Xmarks Bookmark Sync geeft je ook de optie de huidige bladwijzer-instellingen samen te voegen met de nieuwe. Daarnaast is het altijd mogelijk terug te gaan naar een oude configuratie. Xmarks Bookmark Sync denkt zelfs aan de security-fetisjisten: alle gegevens zet je desgewenst op je eigen server, in plaats van op die van Xmarks.

Word je moe van het constant aanpassen van Firefox-bladwijzers op je verschillende systemen? Xmarks Bookmark Sync is dé oplossing. Zonder slag of stoot update je in no-time je bookmarks, of je nu werkt op een Windows-, Mac- of Linux-systeem.

Xmarks Bookmark Sync

Download

Xmarks Bookmark Sync (Foxmarks) für Firefox 3.9.5

Beoordelingen about Xmarks Bookmark Sync

Promotie×
77. French Montana Unforgettable mp3 | The Gifted - Kiválasztottak (2017) | Justin Dubé