Worms 3

Worms 3 1.82

Het derde deel van de wormenoorlog

Worms 3 is het nieuwste deel van het grappige turn-based oorlogsspel. De wormen zijn weer tot de tanden bewapend en klaar om de vijand te vernietigen. Het spel heeft meerdere spelmodi en is bijna volledig aanpasbaar.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende spelmodi
  • Aanpasbaar team
  • Duidelijke gameplay
  • Overtuigende muziek en geluidseffecten

TEGEN

  • Alleen asynchrone online multiplayer

Uitmuntend
8

Worms 3 is het nieuwste deel van het grappige turn-based oorlogsspel. De wormen zijn weer tot de tanden bewapend en klaar om de vijand te vernietigen. Het spel heeft meerdere spelmodi en is bijna volledig aanpasbaar.

Verschillende spelmodi

Worms 3 behoudt de solide basis van de voorgaande delen en voegt een aantal leuke extra's toe. De single player bevat 27 spannende missies, die zich allen afspelen in een kleurrijk landschap. 

Naast de single player is er ook een trainingsmodus, de zogenaamde Body Count (waarbij je de score van je vrienden moet verbeteren) en nog veel meer.

Worms 3 bevat ook een online multiplayer waarbij je het kunt opnemen tegen andere spelers. Als je tegenstander zijn move heeft gemaakt, krijg je een bericht en kun je je telefoon weer oppakken.

Zoals altijd beschik je in Worms 3 over een groot wapenarsenaal: machinegeweren, bazooka's, zelfmoordaanslagen, mijnen, teleporters en nog veel meer. Ook is het mogelijk via in-app aankopen nieuwe wapens aan te schaffen.

Worms 3 is erg aanpasbaar: maak je eigen team, kies zelf een naam, zoek je kleding uit en bepaal met welke strijdkreet jouw wormen het slagveld opgaan.

Turn-based gevechten

Aan het begin van elk spel zet je je wormen op een strategische plek op het slagveld. Dan barst de oorlog los.

De gameplay is eenvoudig en erg grappig, zoals we gewend zijn van Worms. Je verplaatst je wormen met behulp van de handige virtuele joypad.

De onmiskenbare hilarische stijl van Worms

De graphics in Worms 3 zijn eenvoudig maar mooi, kleurrijk en bomvol surrealistische scenario's. De sfeer is zoals altijd hilarisch en onmiskenbaar Worms. Ook de soundtrack is doet een duit in het zakje.

Voor de fans

Worms 3 is een leuk spel voor liefhebbers van strategische gevechten. Nieuwe wapens, nieuwe scenario's, uitgebreide aanpassingmogelijkheden, single player, multiplayer... Er is voor elk wat wils.

Worms 3 brengt vernieuwing zonder de filosofie van het spel uit het oog te verliezen. De formule blijft geslaagd en de fans van de reeks zullen dan ook niet teleurgesteld zijn.

Worms 3

Download

Worms 3 1.82

Beoordelingen about Worms 3

Promotie×
1x81 Dragon Ball Super | Next » | Weather - वेदर लाइव