World Taximeter

World Taximeter

Bereken wereldwijde taxikosten in populaire steden

VOOR

  • Snelle, uitgebreide resultaten
  • Houdt rekening met spits
  • Goede additionele tips

TEGEN

  • Aanbod steden beperkt

Uitmuntend
8

World Taximeter is een gratis webdienst die internationale taxitarieven berekent. De dienst omvat de taxitarieven voor tientallen grote steden, variërend van Las Vegas tot Amsterdam.

Sommige vakanties vangen prijzig aan. Stap je op het vliegveld meteen in een taxi dan knaagt het tijdens de rit als je de lokale prijzen niet kent. World Taximeter vermindert de zorgen en presenteert van tevoren een richtprijs. In een selectievakje kies je je stad; daaronder het vertrekpunt en de gewenste bestemming. Populaire ritjes zijn die van het lokale vliegveld naar het centrum of een prestigieus hotel.

World Taximeter noemt zich 'International Taxi Fare Calculator', wat ambitieus klinkt. De tripjes die wij testten komen echter accuraat uit de bus en leverden veel extra informatie. Zo toont de website additionele kosten voor 't weekend, eventuele bagage en zelfs voor het wachten in de spits. Ook vertelt de website wat een chauffeur maximaal mag berekenen als voorrijkosten (indien de bestuurder reeds na je telefoontje de meter aanzet). Na je aanvraag staan 2 telefoonnummers van taxi's voor je klaar.

World Taximeter is ontzettend handig bij de voorbereiding van je vakantie of zakenreis. Of de prijs van een rit je nu interesseert of niet, het juiste tarief hanteren wil iedereen. Dankzij World Taximeter betaal je niets teveel en stop je voor de reis de juiste biljetten in je portemonnee.

World Taximeter

Naar de site

World Taximeter

Beoordelingen about World Taximeter

Promotie×
3 years ago Lauren Phillips and Seth Gamble in My Friends Hot Mom | 2x10 The Good Doctor | TAXI DRIVER INDUCTION INFORMATION - Bristol.pdf