World of Warcraft

World of Warcraft 5.0.4

Online wereld waar je graag in verdwaalt

VOOR

  • Uitgebreide speelwereld
  • Keuze uit talloze rassen
  • Verschillende speelstijlen
  • Mooie graphics

TEGEN

  • Akelig verslavend
  • Gestripte versie

Excellent
9

World of Warcraft nodigt spelers uit in een fantasierijke wereld vol elfen, dwergen, orcs en bijkomstig avontuur. Kies een ras, klasse, uitbundig kapsel en duik samen met miljoenen anderen in het verraderlijk authentieke Azeroth: het universum van Warcraft.

Voordat het spel begint krijg je een aantal keuzes voorgeschoteld die belangrijk zijn voor het verloop van World of Warcraft. Zo creëer je eerst een karakter en kies je een 'Realm', ofwel server. Hier speel je tegen anderen, de omgeving of in een vaste rol (Roleplay). Het verschilt nogal of je als krijger of als priester speelt. Krachten en mogelijkheden voor de verschillende klassen lopen namelijk erg uiteen.

In World of Warcraft moet je de nodige klusjes klaren voordat je virtuele levenservaring opbouwt. Kruiden plukken, everzwijntjes slachten en het helpen van dames in nood zijn verplichte kost voor beginnende WoW-ers.

World of Warcraft is uitgebreid: rassen, beroepen en klasses waar je uit kiest variëren enorm. Stijgt je niveau, dan stijgen ook de mogelijkheden voor het aanschaffen van nieuwe (betere) wapens, spreuken en het aantal beschikbare opdrachten. Gevaarlijke missies leveren hogere opbrengsten en meer ervaring op. Sommige opdrachten -of klussen voor de booswichten onder ons- vereisen liefst 40 spelers!

World of Warcraft is een wereld op zich. Wat begon als het strategiespel Warcraft: “Orcs & Humans” is uitgegroeid tot een online speelomgeving van formaat. Bonte graphics, gevarieerde opdrachten en talloze speelstijlen begeleiden World of Warcraft in haar eigen queeste naar digitale wereldovername.

Meeste downloads Rollenspellen voor mac

Meer
World of Warcraft

Download

World of Warcraft 5.0.4

Beoordelingen about World of Warcraft

Promotie×
Featured | Kokoro Botan | Wilk morski / Sea Wolf