Wordfeud

Wordfeud

Zin in een potje Scrabble?

VOOR

  • Ondersteunt meerdere platformen
  • Speel meerdere potjes tegelijk
  • Duidelijke interface

TEGEN

  • Spel duurt soms dagen

Excellent
9

Wordfeud Free is een gratis puzzelspel voor Windows Phone 7. Je speelt het bekende woordspel Scrabble met vrienden of complete onbekenden online. Wordfeud is een exacte kopie van Scrabble. Je krijgt 7 letters en daarmee maak je woorden op een bord.

Bepaalde velden leveren extra punten op; blauwe vakjes geven dubbele letterwaarde en dankzij de groene scoor je driedubbele letterwaarde. Leg je een letter op een oranje vakje dan verdubbelt de score van het hele woord terwijl de bruine tegels verdrievoudigen het woord zelfs. Om beurten leg je jouw letters neer en wie uiteindelijk de meeste punten heeft wint.

Heb je vrienden die geen Windows Phone 7-toestel hebben, maar een iPhone, Android of BlackBerry? Geen nood, je speelt Wordfeud ook tegen mensen met een andere telefoon. Mochten ze dit spel helemaal niet hebben, dan vind de game automatisch andere online spelers waartegen je jouw woordkunsten vertoont. Dankzij de applicatie BlueStacks vind je ook veel mensen die Wordfeud spelen op pc, omdat dit mogelijk is met deze emulator. Je leest meer hierover op ons blog.

Even snel een woordje leggen zit er overigens niet in, iedere speler heeft namelijk 72 uur om zijn beurt te spelen. Gelukkig speel je meerdere potjes tegelijk.

Wordfeud is de mobiele variant van Scrabble. Je hoeft dus niet met zijn allen aan 1 tafel te zitten om te spelen. Met Wordfeud daag je jouw vrienden te allen tijde uit, waar je ook bent.

Meeste downloads Bordspellen voor windows-phone-7

Meer
Wordfeud

Download

Wordfeud

Beoordelingen about Wordfeud

Promotie×
Strike Back | the greatest showman | Watch Movie