Wondershare Dr Fone

Wondershare Dr Fone 9.1.0

Een data recovery-software voor uw iOS-apparaat

Wondershare Dr Fone is een softwareprogramma waarmee u al uw verloren iOS-gegevens kunt herstellen. De tool werkt met iPhone, iPad en iPod.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis demo beschikbaar
  • Werkt met alle iOS-versies

TEGEN

  • Betaalde tool
  • Geen garantie op volledig gegevensherstel

Wondershare Dr Fone is een softwareprogramma waarmee u al uw verloren iOS-gegevens kunt herstellen. De tool werkt met iPhone, iPad en iPod.

Herstel alle soorten gegevens

Met de Wondershare Dr Fone-app kun je je verwijderde berichten, contacten, foto's, video's, herinneringsnotities, Safari-bladwijzer, contacten, fotostream, WhatsApp-geschiedenis, voicemail, enz. Herstellen van je iOS-apparaten. Het maakt niet uit of de gegevensbestanden per ongeluk zijn verwijderd of dat een software-update schade heeft aangericht aan je systeem, Dr Fone dekt ze allemaal. Naast het herstellen van gegevens van alle iOS-apparaten, kan het programma ook gegevens terughalen van de iTunes-back-up van alle iOS-apparaten. De desktopsoftware is ontworpen om op verschillende versies van Mac en Windows te werken. De software ondersteunt alle iOS-versies. In het geval dat een nieuwe iOS-versie is uitgebracht en dit herstelprogramma niet is bijgewerkt, kunt u verwachten dat de update snel zal verschijnen.

De software verbinden

Om herstel vanaf een iOS-apparaat uit te voeren, moet Wondershare Dr Fone op uw computer worden gestart en moet het iOS-apparaat via USB zijn aangesloten. Het apparaat moet zich in de modus Device Firmware Update (DFU) bevinden om ervoor te zorgen dat het besturingssysteem niet wordt geladen tijdens het proces. U kunt de DFU-modus op uw apparaat invoeren door tegelijkertijd op een aantal knoppen te drukken. De software zou u ook in dit opzicht helpen. In feite plaatst de software een aftellende klok op uw computerscherm, die de totale tijd aangeeft dat de knoppen ingedrukt moeten blijven.

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Meer
Wondershare Dr Fone

Download

Wondershare Dr Fone 9.1.0

Beoordelingen about Wondershare Dr Fone

Promotie×
Personnalis ronde brod montagnes tissu ensembles de 2, 10 set/pacote mix couleur livraison gratuite | Emmerdale S49E293 Episode 293 | Superbe clé ancien - emprunte trèfle