Windows 7 Logon Background Changer

Windows 7 Logon Background Changer 1.3.4

Kies de achtergrond van het Windows 7 inlogscherm

VOOR

  • Eenvoudig menu
  • Kies uit een map met afbeeldingen
  • Originele achtergrond eenvoudig herstellen

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Uitmuntend
8

Met de gratis Windows 7 Logon Background Changer verander je de achtergrond van het inlogscherm van je pc. Zo vervang je die saaie blauwe bedoening door een tekening van je favoriete dier, een foto van je lieve oma of wat dan ook.

In Windows 7 is het - met wat kundig hackwerk - eindelijk mogelijk het inlogscherm te veranderen, maar helaas heeft Microsoft hier nog geen gebruiksvriendelijke functie voor ontwikkeld. Gelukkig maakt het opensourceprogramma Windows 7 Logon Background Changer het je gemakkelijk.

In de duidelijke interface staat de huidige achtergrond centraal. Rechtsboven kies je een map op je pc met de afbeelding(en) die je wilt gebruiken. In de horizontale balk hiernaast selecteer je vervolgens de gewenste achtergrond. Ben je tevreden, dan voer je de wijziging uit met een klik op 'Apply'. Via de instellingen (Settings) ga je eenvoudig terug naar de originele achtergrond. Ook stel je hier in dat andere gebruikers van de pc Windows 7 Logon Background Changer niet kunnen gebruiken.

Heb je helemaal genoeg van de standaard achtergrond van het Windows inlogscherm? Met Windows 7 Logon Background Changer vervang je deze doodeenvoudig met een andere afbeelding.

Meeste downloads Wallpapers voor windows

Meer
Windows 7 Logon Background Changer

Download

Windows 7 Logon Background Changer 1.3.4

Beoordelingen about Windows 7 Logon Background Changer

Promotie×
streamango.com | Carambis-driver-updater 1.2.0.2089 serial key gen | Extinction 2018 English 720p WEB-DL 750MB ESubs