Wi-Fi Finder

Wi-Fi Finder 3.1

Vind gemakkelijk open Wi-Fi-netwerken

VOOR

  • Automatisch verbinden
  • Database ook offline
  • Notificatie bij open netwerken

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

Wi-Fi Finder doet precies wat de naam suggereert. De gratis applicatie speurt naar draadloze netwerken in jouw omgeving en toont de resultaten op een kaart. De software maakt gebruik van een database, waar je als particulier of bedrijf desgewenst deel van uitmaakt. Wi-Fi Finder werkt ook offline en haalt dan de informatie uit een lijst. Deze dien je wel van tevoren op te halen via internet.

Om Wi-Fi Finder voor de eerste keer te gebruiken dien je online te zijn. De software heeft deze verbinding nodig om een database met wifi-punten aan te maken. Deze database download je in zijn geheel (binnen het programma), waarna je ook offline de hotspots bekijkt. De offline functionaliteit is echter vrij beperkt en bestaat uit niets meer dan een lijst met hotspots in steden. Interessanter is de mogelijkheid om open netwerken te zoeken en hiermee te verbinden. Dat is bij de iPhone-versie niet mogelijk.

Het scherm binnen Wi-Fi Finder bestaat uit 4 knoppen. Hiermee zoek je naar hotspots in de buurt, zoek je openbare wifi-punten en via de instellingen (de knop Menu) download/update je de database. Vooral de Wi-Fi scanner is functioneel, want deze toont alle netwerken bij jou in de buurt en kan zelfs automatisch verbinden met open netwerken.

Wi-Fi Finder is na de vele updates een functioneel programma gebleken. Functies als Auto-Connect (automatisch verbinden) en de overzichten van gratis hotspots in de buurt zijn reuze handig. De database bevat lang niet alle open netwerken maar is op reis altijd handig.

Meeste downloads Wifi voor android

Meer
Wi-Fi Finder

Download

Wi-Fi Finder 3.1

Beoordelingen about Wi-Fi Finder

Promotie×
HD Aravindante Athidhikal (Malayalam) | The Border (3) | 2018/05/31