WhatsApp

WhatsApp 2.12.965

Chatten via wifi of een 3G verbinding

VOOR

  • Verstuurt ook foto's, geluid, video

TEGEN

  • Omslachtig registratieproces
  • Slechts één protocol ondersteund

Gemiddeld
6

WhatsApp is een dienst voor het versturen van korte berichten. Je verstuurt met de applicatie berichten met media (foto's, video, etc.) tussen iPhone, BlackBerry, Symbian en Android telefoons.

Internet en telefonie zijn helemaal samengesmolten. Veel mensen bellen slechts nog via internet en ook het sturen van korte berichten (voorheen sms'jes) verloopt volledig via 't net. WhatsApp Messenger is een redelijk spartaanse applicatie, die je installeert op veel verschillende telefoons. Gebruikers sturen na installatie gratis berichtjes, foto's, geluidsbestanden en video naar anderen met WhatsApp op hun toestel.

WhatsApp vraagt bij het starten om een telefoonnummer. Daarna stuurt de applicatie een activatiecode naar je toestel. Dit proces is een beetje vervelend maar vergelijkbaar met dat bij andere (chat)diensten. De service is kort gezegd dus een (terechte) vervanger van sms'en maar ben je op zoek naar een multi-chatter dan raden we eBuddy of Nimbuzz aan.

WhatsApp werkt alleen tussen gebruikers van deze applicatie maar gelukkig heeft zowat elke telefoonbezitter de applicatie geïnstalleerd. Multichatters hebben meer in huis maar WhatsApp heeft een belangrijke maatschappelijke verandering tot stand gebracht: sms'jes zijn internetberichten - en bovendien gratis- geworden.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor blackberry

Meer
WhatsApp

Download

WhatsApp 2.12.965

Beoordelingen about WhatsApp

Promotie×
Películas de acción | The Twelve Kingdoms | Holmes & Watson (2018)