WeTransfer

WeTransfer 1.0.2

WeTransfer: grote bestanden versturen in een oogwenk

VOOR

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Supersnel bestanden verzenden
  • Minimalistische interface

TEGEN

  • Bestandsgrootte beperkt tot 2 GB
  • Bestanden max. 2 weken online

Uitmuntend
8

WeTransfer is een gratis online dienst waarmee je grote bestanden naar meerdere ontvangers zendt. Ben je lange wachttijden bij het versturen van je vakantiefoto's naar vrienden helemaal zat? WeTransfer biedt een oplossing en in de beknopte recensie hieronder lees je meer daarover. Ben je op zoek naar meer achtergrond info over WeTransfer, ga dan meteen naar het artikel op ons blog.

Wil je WeTransfer op je iPhone gebruiken? Download dan hier de iOS-app!

Hoe werkt wetransfer.com?

Op de homepage van WeTransfer vind je een klein kadertje waar je een bestand uploadt, het e-mailadres van zowel zender als ontvanger invoert én een berichtje achterlaat. Na een klik op de knop 'Transfer' doet de applicatie zijn trucje en verschijnt er een berichtje in de mailbox van de ontvangende partij. Deze haalt vervolgens het bestand op dat WeTransfer in Zip-formaat beschikbaar stelt.

Vergelijking met e-mail en DropBox & co

Grotere bestanden versturen via mail levert nogal eens problemen op, maar gelukkig zijn er diensten als DropBox, SpiderOak en Windows Live SkyDrive die het online verzenden vergemakkelijken. Daar staat tegenover dat je je voor deze diensten moet registreren en/of dat installatie van een programma bij de ontvanger en verzender een vereiste is. Beide zaken laat WeTransfer achterwege, terwijl het wél het snelle gemak van e-mailen behoudt.

WeTransfer is een gratis, minimalistische en doodeenvoudige webapp die het leven van de digitale mens verrijkt. Wij raden de dienst van Nederlandse bodem dan ook van harte aan. Wil je nóg meer te weten komen over WeTransfer, lees dan dit artikel op ons blog.

Meeste downloads Utilities & Tools voor iphone

Meer
WeTransfer

Download

WeTransfer 1.0.2

Beoordelingen about WeTransfer

Promotie×
Hématite magnétique perles en pierre bracelet thérapie soins de santé IU | Tensei shitara Slime Datta Ken (2018) "Rimuru Tempest" is the new name of a slime in a fantasy world taken by a former 37-year-old human Satou Mikami after he is killed by a passing robber. Broken free from ordinary, stale past life, his fresh adventure... | Bodyguard