Webwereld

Webwereld 2.0

ICT-niews in heldere categorieën

VOOR

  • Heldere indeling
  • Verschillende deel-opties
  • Zelf je nieuws kiezen

TEGEN

  • Horizontaal lezen niet mogelijk

Uitmuntend
8

Webwereld is de officiële applicatie van de gelijknamige website. Deze applicatie brengt ICT-gerelateerd nieuws in heldere categorieën, die je zelf op de hoofdpagina zet. Zo bepaal jij welk nieuws de gratis lezer je dagelijks voorschotelt.

Na het starten van de applicatie zie je onderin het scherm meteen de categorieën Mobiel, Hardware en Netwerken staan. Tik je op het knopje Meer dan verschijnen onderwerpen als Software, OS, IT Beheer en meer, die je in de pagina zet door het knopje Wijzig rechtsboven in het scherm aan te raken. Dit werkt op dezelfde manier als in de Nu-applicatie. Hier houdt de vergelijking niet op: Webwereld leest namelijk net zo fijn als die andere nieuws-applicatie.

Nieuws deel je met Webwereld gemakkelijk via e-mail, Facebook of Twitter. Deze functies werken prima en reacties plaatsen op artikelen behoort tevens tot de mogelijkheden. Hiervoor dien je wel in te loggen met een Webwereld-account.

Vind je de indeling van de website Webwereld.nl onduidelijk? Dan is deze applicatie vast iets voor jou. Webwereld voor iPhone presenteert het nieuws in overzichtelijke, instelbare categorieën. Wij vonden het nieuws zelfs een tikkeltje fijner ingedeeld dan op de website zelf, iets wat vrij uniek is voor een mobiele nieuws-applicatie. Dit betekent dat Webwereld de hoofddoelen van het mobiele medium ruimschoots heeft behaald: het nieuws is compact, leesbaar en uitermate goed gefilterd.

Meeste downloads Tijdschriften & Kranten voor iphone

Meer
Webwereld

Download

Webwereld 2.0

Beoordelingen about Webwereld

Promotie×
FULL DELL/HP DUAL CORE/AMD DESKTOP TOWER PCLCD,WIN 7/10 16GB 3TB or 240GB SSD | تریلر ها | 5x22 Marvel's Agentes de S.H.I.E.L.D.