Wallpapers & Achtergronden

Wallpapers & Achtergronden 1.1.0

Keuze uit meer dan 15.000 achtergronden voor je iPhone

VOOR

  • Grote database
  • Achtergronden delen
  • Fijne interface

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8
Wallpapers & Achtergronden is een gratis applicatie voor je iPhone of iPod touch. De applicatie verbindt jou met een database die meer dan 15.000 plaatjes bevat. Deze haal je op, waarna je ze gemakkelijk als achtergrond gebruikt. Ook deel je een afbeelding eenvoudig via Twitter, Facebook of e-mail.

De standaard achtergronden op je iPhone vervelen na een tijdje. Daarom is het leuk om te putten uit een database met talloze extra plaatjes, in diverse categorieën. De applicatie is gratis, dankzij de advertenties die onderin het scherm verschijnen. De database is nogal uitgebreid, filter daarom vooral de achtergronden op categorie of gebruik de handige zoekfunctie.

Wallpapers & Achtergronden heet voluit 'Vrije Cool Wallpapers & Achtergronden', wat grammaticaal rammelt, maar dat mag de pret niet drukken. De applicatie haalt alles uit de iPhone en biedt leuke extra's. Zo schud je je iPhone (of iPod touch) om te bladeren in de database en deel je een wallpaper snel met anderen via Facebook, Twitter of e-mail.

Op Wallpapers & Achtergronden is weinig aan te merken. De database is lekker groot en met de functionaliteit van de applicatie zit het ook wel snor. De deelfuncties vormen een leuk extraatje, wat de applicatie nog een puntje oplevert.

Wallpapers & Achtergronden

Download

Wallpapers & Achtergronden 1.1.0

Beoordelingen about Wallpapers & Achtergronden

  • door Anonymous

    SUper!.
    Ik heb de coolste iPhone ter wereld! Nou ja, in iedergeval net zo cool als ieder ander die deze app gedo...   Meer

Promotie×
Princess Mononoke | Cap 107 (29/08/2017) AnimaRegia Scantrad | Psychokinesis (2018)