Vuze

Vuze 5.3

Bestanden uitwisselen via geavanceerd entertainmentplatform

VOOR

  • Bedienbaar via web
  • Complete entertainmentoplossing

TEGEN

  • Zwaar programma
  • Vooral gericht op VS

Goed
7

Vuze is een gratis en zeer compleet pakket voor het downloaden, afspelen en converteren van audio en video. De gevestigde torrent client (bestandsverspreiding in kleine stukjes via verschillende bronnen) vormt de poort tot een netwerk voor bestandsuitwisseling.

Het gelikte Vuze geeft zoekresultaten overzichtelijk weer en via de Vuze feed blijf je op de hoogte van nieuwe content. Weet je even niet waar te beginnen, dan kun je rekenen op de hulp van het 'Vuze High Definition Network'. Dit is een uitgebreide downloadbibliotheek, gevuld met muziek en video. Eenmaal gedownload, converteer je de bestanden met behulp van de 'devices-functie'. Vervolgens speel je audio en video direct af op andere apparaten, zoals je iPhone of Xbox 360.

Het is geen verrassing dat het rijke Vuze een redelijk zwaar programma is. Ook is de software ondanks haar wereldwijde populariteit weinig internationaal. Zo is de Nederlandse interface slechts gedeeltelijk vertaald en is veel van de HD Network content alleen beschikbaar in de VS.

Vuze heeft veel toeters en bellen. Sterker, het is een complete orkestbak, die andere torrent clients zoals uTorrent tot simpele blaaskapelletjes reduceert. Ben je op zoek naar een alleskunner en heb je genoeg bandbreedte en computervermogen beschikbaar, dan is het veelzijdige Vuze voor jou.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raad onrechtmatig gebruik af.

Beoordelingen about Vuze

Promotie×
Watch This Link! | Mercantile, Trades & Factories | idm download