Volkswagen Polo Challenge 3D

Volkswagen Polo Challenge 3D 1.1.3

Door het Duitse landschap cruisen in je VW Polo

VOOR

  • Mooie beelden
  • Lekkere muziek

TEGEN

  • Eenzaam spelletje

Uitmuntend
8
In het racespel Volkswagen Polo Challenge 3D rij je met je VW Polo langs 8 pittoreske landschappen. De gratis game oogt en speelt als een testdrive in één van de populairste auto's van West-Europa.

Autogigant Volkswagen heeft het slim aangepakt. Laat één of meerdere auto's de hoofdrol spelen in één (of meerdere) games en je ontvangt gratis publiciteit! Dat is klaarblijkelijk niet de enige gedachte geweest van het bedrijf: Volkswagen Polo Challenge 3D is namelijk een leuk en mooi spel. Ook het rijgevoel van een Volkswagen Polo krijg je enigszins te pakken.

De Duitse ontwikkelaar Fishlabs heeft verschillende racespellen voor Volkswagen gemaakt. Naast de ietwat stichtelijke Volkswagen Think Blue Challenge is dit een wat snellere racer, met als hoofddoel rijden tegen de tijd. In Volkswagen Polo Challenge 3D staat een rode VW Polo voor je klaar, waarmee je Duitse landschappen verkent. De graphics in Volkswagen Polo Challenge 3D zijn prachtig, de speelstijl soms ietwat eenzaam. Er zijn namelijk geen tegenstanders.

Wat verwijt je een gratis game met prachtige beelden, professioneel geluid en een flinke dosis fun? Juist ja, helemaal niets. Deze game barst van de kwaliteit en de Volkswagen name-dropping hekelt ons geenszins. Best een fijne auto, die Polo.

Volkswagen Polo Challenge 3D

Download

Volkswagen Polo Challenge 3D 1.1.3

Beoordelingen about Volkswagen Polo Challenge 3D

Promotie×
Retaining Employees in Small Business | Impulse S01E01 WEB h264-TBS [eztv] 28 minutes | Tate no Yuusha no Nariagari