Vimeo

Vimeo 4.0.3

Video's bekijken en bewerken in mooie applicatie

VOOR

  • Goeie video-editor
  • Intuïtieve interface

TEGEN

  • Zoekfunctie ontbreekt

Goed
7

Vimeo is een dienst voor het bekijken en delen van filmpjes. Op deze website bekijk je talloze filmpjes, met name video's die door gebruikers zelf zijn gemaakt. De gratis dienst is dankzij de iPhone-applicatie verbonden aan een evenzo gratis applicatie, waarmee je zelfs video's opneemt én bewerkt.

Vimeo heeft een immens aanbod van video's, in hoge kwaliteit. We doelen hierbij niet slechts op het beeldformaat (HD) maar tevens op de onderwerpen in de filmpjes. Er zitten ware kunstwerkjes tussen maar ook aan lessen in filmen is geen gebrek. De applicatie is overigens niet alleen gericht op het bladeren door beeldmateriaal: Vimeo biedt een volledige montagestudio, inclusief effecten, titelbewerking en toevoeging van audio. De camera in je iPhone of iPad komt hier dan ook goed van pas.

De studio is uitgebreid en oogt professioneel. Op een tijdlijn voeg je een video, titel en eventueel audio toe. Het toevoegen van video is echter niet Vimeo's sterke punt. De applicatie heeft af en toe problemen met het importeren van bestaande filmpjes uit de camerarol. De functie werkt wel, maar het toevoegen van eigen fimpjes is niet zo gemakkelijk.

De razend uitgebreide videobewerking in Vimeo is indrukwekkend en tegelijkertijd het sterkste kunstje van de Vimeo-app. Dankzij de nieuwe update werkt de software nu ook op iPads, wat het monteren stukken gemakkelijker maakt. Vimeo is geen haastklus -daarvoor is het té uitgebreid- maar het mist de geavanceerde functies van een échte videobewerker.

Beoordelingen about Vimeo

Promotie×
(SC2016 Autumn) [いもむや本舗 - Singleton (あずまゆき)] 洋菓子店の甘い誘惑 (オリジナル).zip | The Hitchhiker's Guide To The Galaxy 2005 BD1080P X264 AAC EnglishMandarin CHS-ENG 52movieba 24 minutes | Craig Gillespie