Uitmuntend
8

Met uTorrent voor Android wissel je bestanden uit met miljoenen gebruikers. In tegenstelling tot uTorrent Remote (besturing van uTorrent op je pc) downloadt deze gratis software de media rechtstreeks naar je harde schijf. Of in dit geval; je telefoon. uTorrent betreft exact dezelfde software als BitTorrent, maar met een groene interface in plaats van paars.

Programma's als uTorrent en BitTorrent zijn vrijwel de snelste methoden om bestanden te verspreiden via internet. Miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruiken de software om zowel legaal als illegaal media te delen, wat nu ook mogelijk is via mobiele telefoons met Android. BitTorrent werkt erg eenvoudig: na installatie verschijnt een mooi menu, waarvandaan je naar torrents zoekt en ziet welke aan 't downloaden zijn. Aan de linkerkant van het scherm tref je onder andere een zoekknop en de instellingen (onderin).

Net als bij aTorrent nestelt uTorrent zich in het besturingssysteem en koppelt het zichzelf vanaf de installatie aan de browser. Bezoek je een website met torrents en tik je de magnet link (met de koppelingsinformatie) dan opent uTorrent op verzoek en haalt de software de verbonden bestanden binnen. Hoewel dit allemaal prima werkt, vreet uTorrent systeemgeheugen en loop je zelfs kans dat je telefoon hapert tijdens het downloaden. Dit is bij aTorrent niet het geval, al krijg je daar weer reclame te zien.

uTorrent is op Android net zo functioneel als op een gewone computer, al vertraagt het je telefoon of tablet een beetje. Toch download je gemakkelijk media regelrecht naar je mobiele telefoon. Fervente downloaders twijfelen niet en knallen uTorrent meteen op hun telefoon.

uTorrent

Download

uTorrent (µTorrent®)

Beoordelingen about uTorrent

Promotie×
Halo: Combat Evolved (CD KEY + PATCHED NOCD) | Fairy Tail 307 | adamgilli