Unturned

Unturned 3.17.2.0

Ablockalypse nu

Unturned biedt de hopeloosheid van Day-Z ingepakt in de retro-visuele stijl van Minecraft , en is het overlevingsspel van zombies voor mensen die een beetje lichtzinnigheid in hun apocalyps prefereren.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Interessante mix van Minecraft en Day-Z
  • Speler versus speler en teamservers
  • Gratis om te spelen
  • Gemeenschap gevormd
  • Veel visuele tweeking geeft het een indrukwekkend uiterlijk

TEGEN

  • Interface kan het oppakken van items hard maken in paniek
  • 'S Nachts is het iets te donker waardoor het onmogelijk is om te spelen

Goed
7

Unturned biedt de hopeloosheid van Day-Z ingepakt in de retro-visuele stijl van Minecraft , en is het overlevingsspel van zombies voor mensen die een beetje lichtzinnigheid in hun apocalyps prefereren.

Aanval van het blok

Terwijl zijn blokachtige stijl je eerste gedachten kan laten afdwalen naar dat ooit populaire crafting-spel, is Unturned eigenlijk veel meer te danken aan Day-Z. Je stoot je in de niet benijdenswaardige situatie dat je een eenzame overlever bent van een zombie-besmetting . Met niets van je naam bar je een natige kapsel, je moet de wereld doorzoeken op zoek naar voorraden, transport en wapens.

Hoewel multiplayer-servers je wel eens in staat stellen om andere mensen te ontmoeten terwijl je op de kaarten van de game speelt, vaker wel dan niet zijn de enige wezens die je tegenkomt de ondoden. Dus je moet stealth en list gebruiken om te overleven totdat je goed gevuld bent voor het komende gevecht.

Klop hun blokken af

Unturned maakt gebruik van standaard FPS- besturingselementen. De WASD-toetsen begeleiden bewegingen, terwijl de levensreddende rennen, eenden en kruipbewegingen allemaal handig om hen heen worden gebonden. De shooter-elementen zijn eveneens bekend, waarbij de muisgestuurde targeting ongelooflijk natuurlijk aanvoelt, ondanks de abstractie van de wereld.

Met je niets in je inventaris als je begint, is het aan jou om de wereld te verkennen om je rugzak vol te maken om te strijden. Hier is misschien het grootste probleem van het spel. Eenmaal opgemerkt door een zombie (zelfs degenen die alleen kunnen kruipen), lijkt het bijna een niet te stoppen achtervolging te zijn die altijd achter je lijkt te eindigen - zelfs als je in een auto zit.

Dit laat je door de wereld sprinten om items te vinden om je te helpen vechten, helaas is het richten op te pakken items een klein hit en (veel) misser. Het resultaat hiervan is gekmakende situaties waarin je jezelf goed voelt, alleen maar om te worden gekapt door je onvermogen om het wapen of de munitie op te pakken die je in leven zou kunnen houden.

Struikelblok

Ondanks de eenvoudige Minecraft-look biedt Unturned talloze schaalbare opties om gebruikers machines te bieden met variërende kracht om te genieten van de open wereld actie. Hiermee kun je de trekafstand opschalen, extra watereffecten, schaduw, belichting en focus toevoegen, die samen een opmerkelijk mooi uiterlijk geven aan de verstarde wereld. Er moet echter worden opgemerkt dat, ongeacht de visuele instelling die u instelt, u 's nachts bijna niets ziet.

Klop hun blokken af

Unturned is een plezierige gratis ervaring die de wanhoop van de wereld in evenwicht brengt met een vrolijke uitstraling en stijl. Hoewel het kan lijden aan een paar kleine problemen met de interface, is dit geen reden om te proberen deze overmatige blokkering van zombies te overleven .

Meeste downloads Actiespellen voor mac

Meer
Unturned

Download

Unturned 3.17.2.0

Beoordelingen about Unturned

Promotie×
Гадкий я | Watch now! | Tutti commenti