UC Browser

UC Browser

Snelle maar beperkte browser

Niet bijzonder
5

UC Browser is een webbrowser die is ontworpen om snel te werken. Met de ingebouwde snelheidsverhogende tools opent de apps websites binnen een mum van tijd en kun je zonder veel problemen van site naar site bladeren.

UC Browser schiet echter tekort in de browse-ervaring zelf. In de standaardweergave schaalt de app alles verticaal. Alle inhoud op een pagina wordt daardoor verdraaid naar een verticale weergave, wat veel ervan moeilijk te lezen maakt. Bovendien is de volgorde van de inhoud slecht te begrijpen. Zelfs websites met een standaardformaat zien er verschrikkelijk uit.

Een site met een weergave voor mobiele browsers werkt veel beter, maar multimedia-inhoud functioneert nog altijd niet goed. UC Browser heeft een zeer beperkt aantal opties en je kunt de weergave zelf niet aanpassen. In de app kun je inhoud alleen full-screen bekijken, wat niet helpt bij het lezen ervan.

UC Browser werkt het best als je er alleen tekst in leest, maar de app kan niet worden beschouwd als een volwaardige browser.

Beoordelingen about UC Browser

Promotie×
Joyas de boda fiesta | Bebek oyuncak | At Eternity's Gate