Twitter

Twitter 5.1.0.8

Officiële Twitter-app voor BlackBerry

De officiële Twitter-app voor BlackBerry is een goed werkende applicatie waarmee je precies hetzelfde doet als in de webversie.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Minimalistische interface

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Uitmuntend
8

De officiële Twitter-app voor BlackBerry is een goed werkende applicatie waarmee je precies hetzelfde doet als in de webversie.

Volledige functionaliteit

Als je de app opent krijg je als eerste een timeline van alle accounts die je volgt te zien. Wil je toegang krijgen tot overige informatie, dan kan dat via de bovenste balk.

Vanuit hier heb je toegang tot je berichten, trending topics, de zoekfuncties en je profiel. Wil je een nieuwe tweet opstellen, dan tik je op de knop Menu en kies je vervolgens voor Compose tweet. In het menu heb je ook toegang tot vele andere opties.

Het is mogelijk de trending topics te ordenen op locatie (inclusief stad).

Perfect aangepast aan de BlackBerry

BlackBerry heeft de Twitter-app perfect aangepast voor hun besturingssysteem.

De interface is zeer intuïtief en het lezen en schrijven van tweets is supergemakkelijk. Ook is de app geïntegreerd met BlackBerry Messenger en de notification center.

Recent is de officiële Twitter-app voor BlackBerry sterk verbeterd, vooral op het gebied van uiterlijk. De app is nu werkelijk een lust voor het oog. Ook worden grotere afbeeldingen ondersteund, net als op het web.

De app werkt perfect en alle onderdelen zijn even solide.

Voortdurend in contact met de wereld

Twitter is één van die apps die je niet mag missen op je BlackBerry, zeker niet als je een sociaal persoon bent die niks wilt missen.

Heb je nog geen Twitter-account, maak er dan één aan ontdek de wereld in 140 tekens. Met deze officiële app wordt het allemaal nog mooier.

In deze versie verstuur en ontvang je foto's in direct messages en is het mogelijk een tweet op te slaan als concept en later te versturen. Daarnaast heeft de navigatiebalk een verbeterd uiterlijk gekregen.

Aanpassingen

  • In deze versie verstuur en ontvang je foto's in direct messages en is het mogelijk een tweet op te slaan als concept en later te versturen. Daarnaast heeft de navigatiebalk een verbeterd uiterlijk gekregen.

Twitter

Download

Twitter 5.1.0.8

Beoordelingen about Twitter

Promotie×
Prison Break S05E01 FRENCH HDTV | The Bookshop (2018) | King Rivals TOPEBOX Pre-Registrants: 39