TweetDeck

TweetDeck 1.0.7.4

Nette Twitter-client voor Android telefoons

VOOR

 • Mooie kolommen
 • Foto's en locatie koppelen
 • Tweets als notificatie

TEGEN

 • Uitloggen niet mogelijk

Uitmuntend
8

Deze download is niet langer beschikbaar in Google Play

TweetDeck voor Android is vergelijkbaar met de grote broer voor Windows en Mac. De gratis twitter-client organiseert je tweets in kolommen en bovendien integreert Tweetdeck Facebook en verschillende services voor het bijsluiten van foto's in berichten.

Werken met TweetDeck begint bij het aantikken van het icoontje linksonder in het scherm. Onder het tekstvak verschijnen extra opties, die vrij uitgebreid zijn. Een foto koppel je probleemloos aan een tweet en ook locaties twitter je eenvoudig. Heb je iets te vertellen vanaf een bekende trekpleister dan zet je bij deze tweet een 'geotag' (koppeling aan je positie). Directe berichten vind je een tweede scherm, dat opent met een veegje naar rechts.

TweetDeck staat bekend om het integreren van verschillende sociale netwerken. Dat doen de Windows- en Mac-varianten zonder meer, al valt het op dat in deze versie de ondersteuning voor LinkedIn lijkt te ontbreken. De afwerking van de software is overigens beter dan die van de iPhone-versie. De fouten uit deze versie vinden we vrijwel niet terug in TweetDeck voor Android en ook het gebruik van de software in horizontale modus ('landschapsmodus' is geen probleem).

Stuur je graag uitgebreide tweets (met foto's en/of locatie) dan is TweetDeck een handig instrument. In tegenstelling tot de iPhone-versie is TweetDeck voor Android stabiel en minstens zo handig als de officiële Twitter-applicatie. Download Tweetdeck en je tweets verschijnen voortaan in een helder overzicht.

TweetDeck

Download

TweetDeck 1.0.7.4

Beoordelingen about TweetDeck

 • door Anonymous

  Goed..
  Goed programma. Wel lastig om een account aan te maken via je mobiel , ik raad aan om een account te make...   Meer

 • door Anonymous

  Kolommen verwijderen.
  De Me(ntions) kolom kan niet verwijderd worden. Daar muteert niet veel op dus jammer dat j...   Meer

Promotie×
Married With Secrets - Season 2 | Jurassic World: Das gefallene Königreich | 100 Code