TuneIn Radio

TuneIn Radio 1.0.0.20557

Luister naar meer dan 40000 radiozenders via je BlackBerry

VOOR

  • Groot aanbod NL & BE zenders
  • Intuïtief menu
  • Goede filters en categorieën
  • Bladwijzers maken

TEGEN

  • Opnames maken niet mogelijk

Excellent
9

Met TuneIn Radio voor BlackBerry luister je naar meer dan 40000 radiostations. Elke uithoek van de wereld is vertegenwoordigd, dus ook alle toppers en lokale zenders uit de Benelux.

In het hoofdmenu van TuneIn Radio navigeer je door het aanbod op basis van taal, land en genre (muziek, sport of talkshow). Zit je bijvoorbeeld in de lijst voor Belgische of Nederlandse radio, dan filter je ook hier weer op basis van populariteit, genre of stad. Heb je gewoon zin om een bepaalde artiest te horen, dan zoek je via de balk bovenaan: ongetwijfeld draait een dj ergens ter wereld jouw favoriete liedje.

TuneIn Radio gebruikt je fysieke locatie om een lijst van lokale zenders samen te stellen. Bij onze test duurde het elke keer maximaal een paar seconden voordat de uitzending uit onze koptelefoon galmde. Hierbij maakt het voor TuneIn Radio niet uit of je inschakelt op Radio 1, Arrow Classic Rock, Studio Brussel of -jawel- een zender uit Antarctica. Om een radiostation te onthouden, sla je deze op als 'preset' (bladwijzer). Helaas is het niet mogelijk opnames te maken van uitzendingen.

Zoek je een app om mobiel radio te luisteren, kijk dan niet verder. Met TuneIn Radio schakel je binnen no-time in op je favoriete show en dankzij de intuïtieve filters ontdek je ook allerlei nieuwe zenders. Tip: blader wat rond in TuneIn Radio en verbreed je horizon met betoverende Ijslandse tonen of een kwartiertje Zuid Afrikaanse radio.

Meeste downloads Browsers voor blackberry

Meer
TuneIn Radio

Download

TuneIn Radio 1.0.0.20557

Beoordelingen about TuneIn Radio

  • door Anonymous

    TuneIn Radio.
    Ik vindt dit een prachtige app. Werkt 100% Veel buitenlandse zenders, het aanbod is zeer ruim !! ...   Meer

Promotie×
- The Hate U Give 2018 720p BRRip AC3 X264-CMRG | dual audio hindi | IPTV WORLD and XXX and Films m3u 2018 FHD, 4K, 3D, SD, HD [Don22]