Excellent
9

Trojan Remover is een applicatie die naar Trojaanse paarden en internetwormen zoekt. Deze tasten je computer in ernstige mate aan en je moet ze daarom zo snel mogelijk verwijderen. Dit programma is ontworpen om probleemgevallen op te sporen die de standaard antivirusprogramma's over het hoofd zien.

Een Trojaans paard is een klein programma dat zich op je harde schijf nestelt. Het verandert de instellingen van je systeem en verschaft veelal toegang tot je computer aan derden. Meestal lijken de Trojaanse paarden van buiten normale of zelfs nuttige programma's, zodat je er geen erg in hebt dat je gevaar loopt. Ook antivirusprogramma's leiden ze op deze manier om de tuin.

Trojan Remover is niet voor één gat te vangen en scant je systeem op dusdanig grondige wijze dat geen paard of worm veilig is. Waar veel andere anti-trojanprogramma's heel goed aantonen waar het gevaar zit, ondervinden ze vaak problemen met het verwijderen. Trojan Remover heeft dit probleem niet. Het verwijdert niet alleen het bevuilde bestand, het zet zelfs eventuele wijzigingen in je systeem terug. Zo is na een sessie met Trojan Remover alles weer bij het oude.

Heb je te maken met een internetworm of een Trojaans paard, druk dan snel op die groene downloadknop hierboven! Trojan Remover vindt het probleem voor je en ruimt het op. Het programma is zeer effectief, dus je hebt straks weer een goedwerkende computer dankzij Trojan Remover!

Trojan Remover

Download

Trojan Remover 6.8.2

Beoordelingen about Trojan Remover

Promotie×
Wee Dragons | Shokugeki no Soma 244 | Ichigo Mashimaro Encore English Subbed