Transmission

Transmission 2.94

Download en upload met uitstekende BitTorrent-applicatie

VOOR

  • Creëer zelf torrents
  • Beperk down- en uploadsnelheden
  • Markeer, filter, sorteer en prioriteer torrents
  • Growl-notificaties
  • Nederlandstalig menu

TEGEN

  • Geen zoekfunctie

Essentieel
10

Het gratis Transmission is een lichte, overzichtelijke BitTorrent-client voor de Mac. Met het opensourceprogramma download en beheer je torrents. Deze methode is vernoemd naar het Engelse woord voor "stortvloed."

In vergelijking met veel van de gevestigde torrentapplicaties beschikt Transmission over een klein menuscherm zonder zoekfunctie. Torrentbestanden die je van het internet haalt, sleep je hier gewoon in. Voordat de download begint, opent er een informatievenstertje. Hierin stel je eventueel de prioriteit van het binnenhalen in op Hoog, Normaal of Laag. Het glasheldere menu geeft een samenvatting van de lopende torrents met duidelijke vetgedrukte titels en statusbalken.

Transmission is zeer gebruiksvriendelijk en stabiel. Hoewel het menu veel informatie bevat, ziet alles er op de een of andere manier toch heel beknopt en strak uit. Zo vind je linksonder een knop waarmee je de down- en uploadsnelheid beperkt. Ook sorteer je met deze button de downloadlijst op bijvoorbeeld voortgang of datum van toevoeging. Een aanvullende eigenschap is dat Transmission Growl-notificaties toont bij het voltooien van een download.

Als je een torrentbeheerder nodig hebt zonder ingebouwde zoekmachine, speur dan niet verder. Het betrouwbare Transmission geeft je veel controle en informatie zonder enige glans in te leveren. Wil je toch ook torrents zoeken? Kijk dan bij programma's als uTorrent en Vuze.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Transmission

Download

Transmission 2.94

Beoordelingen about Transmission

Promotie×
Musik Seni | Hunter Killer HD 2018 | Cillian Murphy