Tourist Bus Simulator

Tourist Bus Simulator voor Windows

Start je eigen busbedrijf

Tourist Bus Simulator is een interessant simulatiegame waarmee je kunt ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te hebben . In deze game run je je bedrijf op het eiland Fuerteventura, waar veel vraag naar toeristische diensten is, waardoor het de perfecte plaats is voor je tourbusactiviteiten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Beschikt over verschillende tourdiensten
  • Ruime keuze aan voertuigen
  • Hands-on bedrijfsbeheer
  • Veel kaartgebieden om te verkennen

TEGEN

  • Herhaalde gameplay
  • Geen andere spelmodi
  • Besturingselementen zijn niet zo responsief
  • Onrealistische spelfysica

Goed
7

Tourist Bus Simulator is een interessant simulatiegame waarmee je kunt ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te hebben . In deze game run je je bedrijf op het eiland Fuerteventura, waar veel vraag naar toeristische diensten is, waardoor het de perfecte plaats is voor je tourbusactiviteiten.

Leer hoe u een bedrijf kunt beheren

Het eerste dat je misschien te binnen schiet als je over deze game hoort, is dat de gameplay meestal draait om het leren rijden met een bus. Tourist Bus Simulator is meer dan alleen rondrijden op het eiland en passagiers ophalen. Je zult operaties uitvoeren als een echt tourbusbedrijf , wat betekent dat ook management en strategie worden betrokken om je bedrijf uit te breiden. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u kennis neemt van de buschema's om passagiers op tijd op te halen en af te zetten. Als het gaat om het afhandelen van het bedrijf zelf, moet u leren de workflow en uw werknemers goed te beheren. Zoals gezegd gaat dit spel niet alleen over autorijden. Uw doel is om uw bedrijf uit te breiden . Het verkrijgen van meer bussen om in te zetten betekent dat u genoeg aantal werknemers nodig zult hebben om aan te nemen, maar daar stopt het niet. Je zult ook voldoende steun aan je werknemers moeten geven om hen gelukkig te houden en hun moraal te vergroten. Natuurlijk zal ook busonderhoud een deel van je baan zijn om het zeilen soepel te laten verlopen.

Verken het eiland

Natuurlijk zult u de kans niet missen om de verschillende bezienswaardigheden van het eiland te verkennen. Fuerteventura heeft meer dan 20 steden en stranden om te bezoeken, evenals vele wegen en routes waarop u kunt rijden. Om de dingen interessanter te maken, zijn er verborgen gebieden die gewoon wachten tot u ontdekt. De game heeft ook een ruime keuze aan voertuigen en busontwerpen waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van het type service dat je aanbiedt. Je zult je nooit vervelen als je rond het eiland rijdt.

Wees een succesvolle tourbus-eigenaar

Tourist Bus Simulator is een leuk en interessant spel om te spelen, vooral als je je verveelt en niets te doen hebt. De graphics van de game zijn leuk en de decors zijn prachtig en geven je een koele, verfrissende sfeer. Misschien wil je gewoon vakantie nemen terwijl je deze game speelt! In dit spel ben je niet alleen een buschauffeur, maar ook een succesvolle ondernemer.

Meeste downloads Simulators voor windows

Tourist Bus Simulator

Download

Tourist Bus Simulator varies-with-device

Beoordelingen about Tourist Bus Simulator

Promotie×
Return To Sandakan | Descriptive Essay: A Beautiful Place | BoJack Horseman