Tor Browser

Tor Browser 5.5.5

Bescherm uw privacy tijdens het surfen

Uw privacy beschermen op het net is tegenwoordig geen gemakkelijke taak met zoveel beveiligingsrisico's en potentiële prooidieren.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig overschakelen naar anonieme modus
  • Installatie neemt je duidelijk stap voor stap
  • Eenvoudig in gebruik en licht van gewicht

TEGEN

  • Kan anonimiteit niet garanderen
  • Verbindingen kunnen soms een tijdje duren

Uitmuntend
8

Uw privacy beschermen op het net is tegenwoordig geen gemakkelijke taak met zoveel beveiligingsrisico's en potentiële prooidieren.

Veilig surfen

Tor Browser is een toolset die is ontworpen voor iedereen die zijn veiligheid op internet wil verbeteren. Hiermee kunt u het webbrowsen en publiceren, instant messaging en andere toepassingen die gebruikmaken van het TCP-protocol anonimiseren. Voor zakelijke gebruikers betekent dit dat vertrouwelijke informatie-uitwisseling voor nieuwsgierige gebruikers kan worden voorkomen en voor meer algemene gebruikers betekent dit dat ISP's, keyloggers en andere soorten malware uw activiteiten niet eenvoudig kunnen volgen.

Hoe werkt het?

Het werkt door verkeer rond een gedistribueerd netwerk van servers te stuiteren dat het "ui-routers" noemt (vandaar het logo). Met de Tor Browser-interface kunt u het eenvoudig in- en uitschakelen op basis van wanneer u anoniem online moet gaan. Het is niet nodig om uw computer opnieuw op te starten wanneer u dat hebt gedaan. Als u wilt, kunt u ook kiezen uit verschillende proxy-tunnels op basis van een wereldkaart die precies weergeeft waar ze zich bevinden.

Om te controleren of het werkt, kunt u de online Tor-detector gebruiken om te zien of u anoniem surft of niet. Verbinding kan enige tijd duren, afhankelijk van het aantal gebruikers dat op hetzelfde moment op het netwerk is ingelogd, maar meestal erg snel. Het uienlogo van de Tor verandert van geel in groen in uw taakbalk wanneer een succesvolle verbinding tot stand is gebracht.

Totale anonimiteit

Tor is een eenvoudige, goed georganiseerde en effectieve tool voor iedereen die zich zorgen maakt over beveiliging of inbreuken op de privacy online .

Tor Browser

Download

Tor Browser 5.5.5

Beoordelingen about Tor Browser

Promotie×
Я худею | Request Movies | Cameras & Photo