Uitmuntend
8

Toon Crisis is een gratis Flash-game die je speelt vanuit je webbrowser. Je loopt door het centrum van Londen waar rare monstertjes de straten hebben overgenomen.

De beelden van Londen in Toon Crisis zijn echte camerabeelden. Je tegenstanders daarentegen zijn getekende duiveltjes, vuurspuwende containers en andere rare wezens. Met je vinger -waar een krachtige laserstraal uitkomt-, schiet je op alles wat je pad kruist. Ondertussen luister je naar lekkere opzwepende muziek van Gogol Bordello.

De moeilijkheidsgraad van Toon Crisis is erg hoog. Die vervelende monsters komen van alle kanten en voor je er erg in hebt zijn je levenspunten op en is het spel afgelopen. Gelukkig sla je jouw voortgang op en mag je altijd opnieuw beginnen op het punt waar je spel ten einde kwam.

Toon Crisis is een vermakelijk spel met een origineel concept. Het mengt (à la Roger Rabbit) echte camerabeelden met animaties. Door de lekkere muziek op de achtergrond en een uitdagend spelniveau vermaak je je wel even met Toon Crisis.

Toon Crisis

Naar de site

Toon Crisis

Beoordelingen about Toon Crisis

Promotie×
最新アップデートのアプリ | 2 K Авантюристы 2017 | Google News