Tiny Dice Dungeon

Tiny Dice Dungeon 1.19.0

Vecht, vang monsters en red de wereld

Monsters hebben de wereld overgenomen. Aan jou de taak om ze te vernietigen of te vangen in deze retro turn-based RPG voor iOS.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vermakelijke gameplay
  • Coole retro graphics
  • Uitstekende tutorials

TEGEN

  • Wachttijden zijn wat lang
  • Bondgenoten kunnen soms sterker dan de held worden

Uitmuntend
8

Monsters hebben de wereld overgenomen. Aan jou de taak om ze te vernietigen of te vangen in deze retro turn-based RPG voor iOS.

Op reis door een wereld voor monsters

Tiny Dice Dungeon speelt zich af in een bizarre toekomst, waarin monsters de planeet hebben overgenomen (dankzij milieu-vernietigende bedrijven) en mensen in kleine nederzettingen leven. Jouw kleine held gaat op pad om mensen te redden en de samenleving opnieuw op te bouwen.

Het spel is erg old school: 2D sprites, veel kerkers en plattegronden die rechtstreeks uit de originele Zelda-reeks lijken te komen. Zoals de titel al doet vermoeden, draait het bij Tiny Dice Dungeon om dobbelstenen.

Je gebruikt dobbelstenen om te vechten en om monsters te vangen. Nadat je een monster te pakken hebt, voeg je die aan je reisgenootschap toe of laat je hem los in het wild.

De gameplay van Tiny Dice Dungeon is erg vermakelijk en alles wordt goed uitgelegd. Omdat het hier een freemium game betreft, kun je niet constant doorspelen. Je moet vaak rusten voor je weer een kerker in kan.


Rollen maar

De bediening is erg gemakkelijk en het navigeren gaat erg intuïtief. Het vechten doe je met de dobbelstenen uit de titel, die je links onderin beeld vindt. Om de dobbelstenen te gooien, tik je erop. Elke keer dat je rolt, wordt de uitkomst toegevoegd en je attack score, die je rechts van de dobbelstenen ziet.

Hoe vaker je gooit, hoe groter de kans is dat je mist. Monsters maak je tot doelwit door ook op ze te tikken.

Wil je een monster vangen? Dan moet je een score gooien die even hoog is het als het aantal hitpoints dat het monster nog heeft.

Ouderwetse graphics en muziek

Tiny Dice Dungeon heeft die typische retro-stijl die doet denken aan ouderwetse RPG's. Dit werkt erg goed en bewijst dat een spel niet altijd flitsende (en batterijenvretende) graphics nodig heeft.

Ook de muziek is lekke retro. De MIDI-deuntjes zijn verbazingwekkend goed geproduceerd en passen goed bij de spanning en humor in Tiny Dice Dungeon.

Perfect voor nostalgiefreaks

Tiny Dice Dungeon is een uitstekende RPG in het turn-based genre. Het spel houdt je uren zoet met zijn uitdagende gameplay.

Tiny Dice Dungeon

Download

Tiny Dice Dungeon 1.19.0

Beoordelingen about Tiny Dice Dungeon

Promotie×
IMDb: 8.7 96,281 CAM Spider-Man: Into the Spider-Verse | The Walking Dead 9. évad 10. rész | Watch This Link!