Tiny Chef

Tiny Chef 1.0

Run je eigen restaurant

VOOR

  • Leuke graphics
  • Verslavende gameplay
  • Eenvoudig om te starten

TEGEN

  • Vereist geduld

Uitmuntend
8

Tiny Chef is een gratis game voor je iPhone. Je bent de baas van een restaurant en je moet al je gasten en personeel tevreden stemmen. Ben jij een echte horeca-tijger? Dan is Tiny Chef wellicht de app die jij op je mobiel nodig hebt.

Je begint in een klein, redelijk saai restaurant. Er is niet veel eten in de koelkast en je menu stelt weinig voor. Gaandeweg leer je nieuwe recepten en daarmee lok je meerdere gasten. Wanneer het geld eenmaal binnenstroomt breid je jouw etablissement uit. Zo koop je nieuwe meubels en apparaten die het makkelijker maken voor je personeel. Tiny Chef is schattig vormgegeven en dankzij de muziek zit je helemaal in deze game.

Met het geld dat je verdient koop je nieuwe producten. Dit is een tijdrovende kwestie. Wil je niet zo lang wachten dan ruil je echte euro's om voor het speelgeld, maar let daar wel mee op: voor je het weet ben je een flinke smak geld kwijt. Speel je Tiny Chef echter geheel gratis dan dien je over engelengeduld te beschikken.

Tiny Chef is een vermakelijke restaurant simulator waarin je jouw eetgelegenheid moet laten groeien. Het is vrij verslavend, ook al is het groeiproces tijdrovend. Wil je dus lekker kokkerellen maar heb je geen zin in de onvermijdelijke afwas, installeer dan snel Tiny Chef op je iPhone.

Meeste downloads Strategiespellen voor iphone

Meer
Tiny Chef

Download

Tiny Chef 1.0

Beoordelingen about Tiny Chef

Promotie×
HERE Drive | Jack Lemmon | saison 20, épisode 20 - Manucure pour 4 femmes