The Elder Scrolls V: Skyrim

The Elder Scrolls V: Skyrim 1.1

Role playing game met enorme wereld

VOOR

  • Enorme vrije wereld
  • Mooie graphics
  • Uitstekend gevechtssysteem

TEGEN

  • Enige bugs

Excellent
9

The Elder Scrolls V: Skyrim is een role playing game met een immense wereld, waar je uren investeert in het verkennen van elke uithoek. Het verhaal speelt zich 200 jaar later af dan de ontwikkelingen in Oblivion (The Elder Scrolls IV). Draken keren terug op aarde en het is aan jou om ze te stoppen.

Het begin

Traditioneel begin je de game in gevangenschap en dien je te ontsnappen. Ditmaal valt een draak het dorp aan. Dat opent de mogelijkheid om er tussen uit te knijpen. Je maakt eerst je karakter aan middels het kiezen van geslacht, uiterlijk en ras. Eenmaal ontsnapt, begin je de enorme wereld van The Elder Scrolls V: Skyrim te verkennen.

Skyrim

De gigantisch grote -en mooie- wereld van Skyrim bevindt zich in het noorden van The Elder Scrolls-wereld. Het is bergachtig en koud & er woedt een burgeroorlog. Tevens keert het drakenras terug in deze omgeving. Dit is de situatie waarin jij je bevindt zodra je deze wereld betreedt.

Op ontdekking

The Elder Scrolls V: Skyrim heeft een hoofdverhaal, maar de zijmissies zijn minstens zo belangrijk in deze game. Door met de personages die je tegenkomt te praten, krijg je opdrachten. Voer je echter genoeg opdrachten uit dan doe je meer ervaring –en hiermee vaardigheden- op. Richt je je alleen op het hoofdverhaal, dan heb je minder mogelijkheden om je te ontwikkelen. Dan heb je dus minder magische spreuken om te gebruiken en zullen je gevechten minder afwisselend zijn.

Hoe ziet Skyrim eruit?

Grafisch gezien zit The Elder Scrolls V: Skyrim prima in elkaar. De landschappen zien er mooi uit en ook de gezichten zijn er op vooruitgegaan (ten opzichte van Oblivion). Tevens hebben de stemacteurs hebben uitstekend werk geleverd en draagt de soundtrack ook bij aan een spannende atmosfeer. Daar komt bij dat The Elder Scrolls V: Skyrim een goed werkend gevechtssysteem heeft, waardoor dit spel heerlijk speelt.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Download

The Elder Scrolls V: Skyrim 1.1

Beoordelingen about The Elder Scrolls V: Skyrim

Promotie×
How to Keep My Love | Watch now | Ray Donovan S06E09 720p WEB H264-METCON