Temple Run: Oz

Temple Run: Oz 1.7.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Ren door een donker bos met de tovenaar van Oz

VOOR

  • Prachtige beelden
  • Veel upgrades
  • Verschillende gebieden
  • Veel uitdaging

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Temple Run: Oz is een thematische versie van de bekende ren-je-rot-reeks, waar ook Temple Run: Brave deel van uitmaakt. De spellen zijn gemaakt door Disney, in samenwerking met de oorspronkelijke makers van Temple Run.

De film Oz the Great and Powerful is een kleurrijke voorloper op The Wizard of Oz uit 1939. Temple Run: Oz is een evenzo bonte vertoning, met een eindeloos rennende tovenaar als held. In het spel verzamel je munten en edelstenen, terwijl vliegende bavianen je op de hielen zitten. Op de tocht spring je over gaten, glijd je onder boomstronken door en ren je langs nauwe rotsweggetjes om te overleven. Af en toe mag je in een heteluchtballon vliegen, waarbij de besturing gelijk is als de rest van het spel: beweeg je toestel naar links of rechts.

Het verzamelen van muntjes is leuk en er zijn in Temple Run: Oz talloze upgrades beschikbaar waarmee je de rennende tovenaar sterker maakt of voorziet van speciale krachten. Temple Run: Oz voegt bovendien een paar nieuwe elementen toe aan de reeks, in de vorm van ballonvaarten en verschillende gebieden om door te rennen. De missies in het spel zijn gelijk aan die in de meeste spellen van het genre; ren een bepaalde afstand, spring over een bepaald aantal gaten of koop (en gebruik) een bonus.

Temple Run: Oz is veruit de mooiste Temple Run-variant en tot nu toe ook de vermakelijkste. Met tal van missies, verschillende gebieden en feilloze besturing is Temple Run: Oz een echte aanrader. Disney maakt niet alleen slim gebruik van de pret uit de originele game; deze variant is nét weer beter en leuker!

Beoordelingen about Temple Run: Oz

Promotie×
Lino - Uma Aventura de Sete Vidas (Lino - O Filme) Animação / Comédia / Família / Nacional 2018 1080p / 720p / Bluray / Full HD / HD Filmes Torrent | From Darkness | Artie Lange