TeamViewer

TeamViewer for Mac 9.0.25843

Veilig en simpel je computer op afstand bedienen

VOOR

  • Gemakkelijk in het gebruik
  • Ingebouwde chat
  • Bestandsoverdracht

TEGEN

  • Gratis versie heeft beperkingen

Excellent
9

Met TeamViewer bestuur je een computer op afstand. Op deze manier beheer je je thuiscomputer op het werk, of help je een vriend op afstand bij problemen. Via deze proefversie ontdek je alle gemakken.

TeamViewer is een simpel te gebruiken programma. Is de rest van je familie digibeet dan ben jij voortaan constant hun computer aan het beheren. Als beide partijen TeamViewer aanzetten, wordt er simpel contact gemaakt. Door het invoeren van het id-nummer van de andere partij maakt TeamViewer verbinding via internet. Nu bedien je de computer van de ander. Het is echt alsof je achter de andere computer zit.

Door de ingebouwde chat, bestandsoverdracht en de mogelijkheid om elke sessie op te slaan, is TeamViewer een uitermate handig programma. Deze gratis proefversie heeft echter beperkingen. Dit houdt in dat je het niet voor commerciële doeleinden mag gebruiken. Mocht de familie dus hulp nodig hebben, dan is dat geen probleem.

Om contact te leggen met een andere computer is TeamViewer uitermate geschikt. Het is makkelijk in het gebruik en je gaat meteen aan de slag. Gebruik je het puur particulier, dan is de gratis versie een echte aanrader.

Meeste downloads Apps voor bediening op afstand voor mac

Meer
TeamViewer

Download

TeamViewer for Mac 9.0.25843

Beoordelingen about TeamViewer

Promotie×
MTV Splitsvilla X | Nova Launcher Prime pro | Turn-based