Superbike Racers

Superbike Racers 1.51

Superbike Racers: Motorracen en rubber verbranden

VOOR

  • Nette graphics
  • Eenvoudig te leren
  • 3 spelmodi

TEGEN

  • Lastige besturing

Goed
7

Superbike Racers is een gratis racegame voor je pc. Met een motor onder je bips scheur je over snelle circuits met gedreven tegenstanders. Lukt het jou om het seizoen winnend af te sluiten?

Voor een gratis game ziet Superbike Racers er prima uit. De graphics zijn goed verzorgd en het tempo ligt lekker hoog. Met 3 verschillende modi (single race, time attack en competition) en 4 motoren is er ook genoeg variatie. Hoe verder je komt in de competitie, des te meer opties je vrij speelt. Je moet dus even geduld hebben voor je het gehele spel tot je beschikking hebt; dit zorgt er wel voor dat je niet snel op Superbike Racers raakt uitgekeken.

Waar de graphics en de snelheid uitstekend uit de verf komen, laat de besturing van je stalen ros in Superbike Racers nogal wat te wensen over. Doordat je met je toetsenbord speelt, reageert je motor veel te gevoelig. Houd er dus rekening mee dat je onnodig vaak de bocht uitvliegt.

Heb je geen problemen met de gevoelige besturing, dan zul je veel plezier beleven aan Superbike Racers. Scheur je liever in een wagen dan in een gemotoriseerde tweewieler, dan raden we je Speed Racers (van dezelfde makers) aan.

Meeste downloads Racespellen voor windows

Meer
Superbike Racers

Download

Superbike Racers 1.51

Beoordelingen about Superbike Racers

Promotie×
Active X | Fantastico | Read Post