SugarSync

SugarSync 4.0

Bekijk bestanden die je online opslaat

VOOR

  • Veel platformen
  • Zeer eenvoudig
  • Veel opties

TEGEN

  • Je moet oudere versies apart opslaan

Excellent
9

SugarSync is een online opslagruimte voor digitale bestanden. Dit programma maakt gebruik van de zogeheten 'cloud'; een gedeelde dataopslag op het wereldwijde web. Afhankelijk van de account dat je aanmaakt sla je tot wel 250 gigabyte (Gb) op.

Het mooie van SugarSync is dat het op vrijwel elk besturingssysteem werkt; vast of mobiel. Bijvoorbeeld: Je creëert op kantoor een document op je pc, bewerkt deze later die dag thuis op je Mac, om de volgende dag tijdens de treinreis het nog eenmaal te controleren op je Android of BlackBerry telefoon. Wanneer je document gereed is, laat je jouw klanten deze beoordelen vanaf hun iPad of iPhone. Toekomstmuziek? Met SugarSync is dit nu allemaal al mogelijk.

Wanneer je een bestand aanpast via SugarSync, dan synchroniseert dit programma deze onmiddellijk met de file die je in de cloud hebt opgeslagen. Wanneer je het dus op een ander apparaat opent, dan loop je nooit het risico (echt waar, nooit!) dat je een oude kopie krijgt. Ook hoef je dus niet te zoeken naar de juiste versie in een lijst met verschillende versies. Houd hier rekening mee mocht je graag de eerdere varianten willen houden.

In vergelijking met Dropbox en Syncplicity is SugarSync uitermate flexibel. De gratis account geeft je al direct 5 Gb opslagruimte. Tevens zijn er (tegen betaling) varianten van 30, 60, 100 en 250 gigabyte beschikbaar. Zo kies je dus zelf welke versie van SuperSync het beste bij jou past.

Ben je veel onderweg en zoek je een online opslag voor je bestanden? Stop met zoeken en installeer SugarSync! Door de gebruiksvriendelijkheid en de beschikbaarheid op zoveel besturingssystemen werkt iedereen plezierig met SugarSync.

Meeste downloads Backup & Opslaan in de Cloud voor iphone

Meer
SugarSync

Download

SugarSync 4.0

Beoordelingen about SugarSync

Promotie×
Downloaden XAPK | Windows 8 | Дуэт Аиды и Амнерис Avi Mp3