Uitmuntend
8

Met StemWijzer voor Android ben je perfect voorbereid op de Nederlandse verkiezingen. De gratis app legt je een reeks stellingen voor en geeft op basis van jouw antwoorden een stemadvies.

Jaar in jaar uit helpt StemWijzer de kiezer kiezen. Net als de gelijknamige website, zet de StemWijzer app 30 stellingen op een rij. Deze snijden uiteenlopende onderwerpen aan, variërend van de hypotheekrenteaftrek tot het coffeeshopbeleid. Je antwoordt telkens met 'Eens', 'Oneens' of – wanneer je het niet weet – 'Geen van beide'. Achteraf geef je aan welke onderwerpen voor jou het zwaarst meewegen in je keuze.

StemWijzer vergelijkt jouw antwoorden met de verkiezingsprogramma's van alle politieke partijen. Vervolgens stelt de app een ranglijst op, waarvan de bovenste partij het meeste overeenkomt met jouw antwoorden. Tik je op een partij, dan toont StemWijzer op welke punten jouw mening overeenkomt met de opvattingen van die partij.

Weet je nog niet op welke partij je gaat stemmen? StemWijzer helpt je een weloverwogen beslissing te maken in het stemhokje.

StemWijzer

Download

StemWijzer 1.0

Beoordelingen about StemWijzer

Promotie×
Programming WCF Services | 100 phút 9.1 Godzilla: City on the Edge of Battle | Nick Thune