SOS Op Reis

SOS Op Reis 1.0

Noodnummers van alarmdiensten en verzekeraars op zak

VOOR

  • Gebruiksvriendelijk menu
  • Nummers in ruim 200 landen
  • Ruim 40 verzekeraars vertegenwoordigd
  • Bevat nuttige reistips

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8

Het gratis SOS Op Reis helpt je bij noodgevallen in het buitenland met telefoonnummers, contactgegevens en andere informatie. Met deze app bij de hand laat je rommelige verzekeringspapieren en telefoonlijstjes met een gerust hart thuis liggen.

SOS Op Reis is ontwikkeld in opdracht van SOS International, een van Nederlands bekendste onafhankelijke alarmcentrales. Nadat de app je locatie vaststelt, staan er in het hoofdmenu knoppen naar de telefoonnummers van de alarmdiensten (politie, ambulance en brandweer) in je vakantieland. Hieronder vind je bovendien nummers van je eigen verzekeraars (reis, zorg en auto). Heb je daadwerkelijk contact met een alarmdienst en vragen ze om je locatie, dan lees je die zo af van SOS Op Reis.

In de overzichtelijke app navigeer je onderaan met 4 knoppen. Bij ernstige situaties brengt 'Alarm' je naar het hierboven beschreven hoofdmenu van SOS Op Reis. Via de 'Handig'-knop vind je daarnaast telefoonnummers om je bankpas, credit card of gsm te blokkeren en om de Nederlandse Ambassade te contacteren. Ook sla je desgewenst je contactgegevens op: SOS Op Reis stuurt deze dan naar de alarmcentrale zodat zij, als dat nodig is, je sneller kunnen helpen.

Stressen is het laatste wat je op vakantie wil doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met de soepele SOS Op Reis-app op je iPhone of iPod ben je goed voorbereid bij noodgevallen. Zo ga je relaxed op reis!

SOS Op Reis

Download

SOS Op Reis 1.0

Beoordelingen about SOS Op Reis

Promotie×
Cheats In Another World | Presse Nyheder | United States Minor Outlying Islands