SkipScreen

SkipScreen Firefox add-on 0.5.7

Codes en wachttijden overslaan bij download sites

VOOR

  • Ondersteunt de grootste downloadsites
  • Hoge frequentie van succes
  • Voegt niks toe aan menubalk

TEGEN

  • Benodigt regelmatige updates

Excellent
9

Met de Firefox addon SkipScreen sla je de tijdrovende stappen over bij het downloaden van file hosting sites als MegaUpload, MediaFire, RapidShare, Sharebee en meer. De uitbreiding voert voor jou taken uit als het invullen van de zogenaamde captcha-code en het klikken op de downloadknop.

Sites voor gratis dataopslag zijn geweldig voor het delen van documenten en media. Zonder betaalde account moet je echter bij vrijwel alle diensten een code invoeren en tientallen seconden wachten voor je op Download kan klikken. Voeg je SkipScreen toe aan Firefox, dan doet de browser dit allemaal automatisch. Zo hoef je niet meer te wachten en surf je gewoon lekker door.

Na de eenvoudige installatie merk je pas wat van SkipScreen wanneer je een downloadpagina van een ondersteunde hosting site opent. Je merkt niks meer van een in te vullen code: er verschijnt een groen schermpje met het bericht dat SkipScreen de download na de wachtperiode automatisch start.

SkipScreen werkte bij onze test voor alle grote sites, hoewel gebruikerscommentaren op het internet gefaalde pogingen melden. Dit heeft echter te maken met het feit dat de grote file hosting sites de ontwikkeling van dit soort programmaatjes tegenwerken. Gelukkig sleutelen de ontwikkelaars van SkipScreen constant aan de addon. Je dient SkipScreen dus wel geregeld te updaten, maar dat is het zeker waard.

SkipScreen bespaart je een hoop tijd en irritatie bij het downloaden van de populaire dataopslagsites. Hoewel bepaalde sites af en toe niet werken, is SkipScreen permanent in ontwikkeling en functioneert de addon over het algemeen fantastisch. Zoek je een soortgelijke toevoeging voor Google Chrome, neem dan een kijkje bij de MegaUpload DownloadHelper extensie.

SkipScreen

Download

SkipScreen Firefox add-on 0.5.7

Beoordelingen about SkipScreen

Promotie×
헬로카봇 쿵 제24화 소금을 만드는 맷돌 FULLHD 1080p 직공입니다. | Enlightened - Erleuchtung mit Hindernissen | Dororo - Episode 7