ShowMore - Gratis Screen Recorder

ShowMore - Gratis Screen Recorder 1.0.1

Gratis schermrecorder en editor

ShowMore - Free Screen Recorder is een gratis audio / visuele schermrecorder. Bewaar en upload alle schermactiviteiten met verschillende keuzes voor extra audio en bestandstype.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis download
  • Eenvoudige bediening

TEGEN

  • Beperkte bewerkingstools
  • Geen extra plug-ins

ShowMore - Free Screen Recorder is een gratis audio / visuele schermrecorder. Bewaar en upload alle schermactiviteiten met verschillende keuzes voor extra audio en bestandstype.

Met één klik maken

Met een focus op het maken van voltooide video voor uploaden biedt ShowMore - Free Screen Recorder een compleet pakket, van de eerste opname tot de uiteindelijke bewerking. Het is het meest nuttig voor het maken van een game-opname of stream-saving. De app heeft een eenvoudige interface die begint met opnemen met een enkele klik. Video kan in verschillende bestandstypen worden opgeslagen, audio kan rechtstreeks vanuit een bron of vanaf een externe microfoon worden toegevoegd en definitieve versies kunnen automatisch worden geüpload naar populaire hostingsites. Real-time bewerkingsfuncties zijn ook beschikbaar, waardoor gebruikers eenvoudige effecten of tekst kunnen toevoegen tijdens het vastleggen. De service is gebaseerd op de videohostingsite showmore.com, maar vergelijkbare sites zoals YouTube of hostingsites zoals Dropbox zijn ook geïntegreerd. Hoewel het niveau van functies niet vergelijkbaar is met toonaangevende alternatieven zoals Adobe, is ShowMore - Free Screen Recorder ideaal voor eenvoudige of incidentele video-opname en -upload.

Soms

ShowMore - Free Screen Recorder is een intuïtieve video- en audio-capture-app. Maken en uploaden is voor iedereen een koud kunstje, maar een gebrek aan geavanceerde bewerkingstools beperkt het toepasselijke gebruik.

Neem uw scherm in hoge kwaliteit en gratis op

Showmore is een gratis screen recorder waarmee u al uw schermactiviteit en audio kunt vastleggen, en video's in verschillende formaten kunt opslaan. Het hoofdmenu is gebruiksvriendelijk en de functionaliteit is prima. Deze toepassing kan niet slechts uw systeemgeluid opnemen, maar ook uw stem via microfoon, of allebei tegelijk. Bovendien laat dit programma u bepaalde delen van uw scherm vastleggen, uw webcam activiteit, of foto-in-foto video's.

Dit screencast programma biedt daarnaast een uitgebreid aanbod aan videoformaten, waaronder MP4, WMV, FLV en GIF. Naast het opnemen van het scherm, komt het met live bewerkingsmogelijkheden waarmee u lijnen, pijltjes, highlights, rechthoeken, tekst, en nog veel meer aan de video toe kunt voegen, om deze zo meer instructief en levendig te maken. In tegenstelling tot vele andere toepassingen, laat het u de video’s ook naar door ShowMore.com aangeboden cloud space opslaan, alsmede naar video websites (YouTube), bestandswebsites (DropBox, Google Drive), etc.

Deze toepassing werd special ontwikkeld voor mensen die live streams wensen op te nemen, video tutorials willen maken, video chats willen vastleggen, game trucs willen opnemen, en nog veel meer. En met dit programma kunt u al uw opnames naar ShowMore.com en andere video websites uploaden, voor opslag of om online te delen.

ShowMore screen recorder is de beste keuze voor scherm opnames, vanwege de simpele doch rijke functionaliteit. Een paar van de belangrijkste eigenschappen zijn de hoge kwaliteit video-opnames, mogelijkheid tot live bewerken, verschillende output formaten, video uploading, en nog meer.

Meeste downloads Screen Capture voor windows

Meer
ShowMore - Gratis Screen Recorder

Download

ShowMore - Gratis Screen Recorder 1.0.1

Beoordelingen about ShowMore - Gratis Screen Recorder

  • door Anonymous

    Een goede recorder met krachtige functies.
    Zeer leuke tool en de opname is heel makkelijk voor mij! Video wordt ...   Meer

Promotie×
Feliz Dia De Tu Muerte BluRay-Screeener | Mando ps4 v2 | Travis Willingham