ShotClip

ShotClip Beta

ShotClip: Storybuilding-app en online video-editor

Sociale film makende applicatie

ShotClip maakt iedereen een film maker door een interactieve verhaal opbouwende applicatie en een collaboratie cloud gebaseerd op video editor. Of het nu een concert, conferentie, toeristische locatie of een sportevenement, kunnen mensen Shot Clip gebruiken om echte coole video's te maken en een boeiend verhaal te vertellen.

Iedereen die een video wil bewerken kan gebruik maken van ShotClip. Van beginners tot professionele personen. We zullen binnenkort een Android applicatie lanceren, dus kijk hier dit binnenkort voor meer updates.

We leggen de nadruk op het vertellen van verhalen. De meerderheid van video’s die worden gedeeld op YouTube of sociale media zijn onbewerkt on ongeorganiseerd en vertellen geen verhaal. Dit is waar shotclip kan helpen. Met een gestructureerd template van scene bij scene, shot voor shot breakdown die het makkelijk maken te filmen, organiseren en het bewerken van clips. Wij zijn de beste video bewerker dat je video plant van de start tot het einde, we helpen je bij het vertellen van een verhaal i

Meeste downloads Video voor web-apps

Meer
ShotClip

Naar de site

ShotClip Beta

Beoordelingen about ShotClip

Promotie×
LG TV Plus APK Mod | Ficção | Kana Hanazawa