RunAsDate

RunAsDate 1.10

Taakbeheer om programma's uit te voeren wanneer u dat wilt

VOOR

  • Hiermee kunnen verschillende programma's gelijktijdig op verschillende tijdstippen worden uitgevoerd
  • Werkt via de GUI of opdrachtregel
  • Vereist geen installatie

TEGEN

  • Werkt niet met alle applicaties

Gemiddeld
6

Het gebruik van een taakmanager of gebeurtenisplanner is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat uw programma's precies op het juiste tijdstip worden weergegeven, zelfs als u niet in de buurt van uw pc bent.

RunAsDate is een klein hulpprogramma waarmee u een programma kunt uitvoeren in de datum en tijd die u opgeeft. Met RunAsDate kunt u meerdere applicaties tegelijk uitvoeren, maar u kunt ze op verschillende tijdstippen uitvoeren, afhankelijk van wat u ze nodig hebt. U kunt bijvoorbeeld een hulpprogramma voor het opschonen van schijven tegelijk uitvoeren en een P2P uitvoeren op een ander moment.

Het goede ding is dat RunAsDate kan worden uitgevoerd zonder installatie, zodat het indien nodig kan worden afgesloten met een USB-stick. In het hoofdvenster van RunAsDate kunt u de gewenste datum en tijd en de toepassing die u wilt uitvoeren selecteren. U kunt ook de opdrachtregelparameters gebruiken om het programma uit te voeren door de knop "Uitvoeren" te selecteren om de toepassing met de opgegeven datum / tijd te starten.

RunAsDate is een handige taakplanner die er niet het best uitziet of het meest uitgebreid is, maar het in ieder geval eenvoudig maakt.

Auto complete ondersteuning toegevoegd in het veld bestandsnaam x64-versie toegevoegd

Aanpassingen

  • Auto complete ondersteuning toegevoegd in het veld bestandsnaam x64-versie toegevoegd

Meeste downloads Utilities & Tools voor windows

Meer
RunAsDate

Download

RunAsDate 1.10

Beoordelingen about RunAsDate

Promotie×
Devil Seed DVDRIP | Gerard Jordan | Pokemon Movies