Roll Your Own

Roll Your Own 1.2.1

Leer het draaien van een perfecte sigaret

VOOR

  • Heldere instructievideo's
  • Stap-voor-stap instructies

TEGEN

  • Beperkte gratis voorbeelden

Goed
7

Roll Your Own is een gratis applicatie met heldere instructies voor het draaien van een sigaret. Je krijgt voor het rollen van een sigaret zonder en mét tip foto's en zelfs video's te zien.

Ben je niet zo van de filtersigaretten dan is rollen wellicht meer je ding. Vooral tijdens een financiële crisis is het handig om het draaien van een sigaretje onder de knie te krijgen. Roll Your Own vertelt je hoe. Alle vingerbewegingen worden in stappen uit de doeken gedaan, inclusief video! Het Engelstalige commentaar onder de video's vertelt je waar en wanneer je speeksel moet toepassen en hoe je precies je draai vindt.

De tekst onder de video en bij de afbeeldingen lijkt wellicht nogal logisch, maar ben je geen topdraaier dan is Roll Your Own een goede opfriscursus. Het frommeltrucje -om papier wendbaarder te maken- is bijvoorbeeld vrij handig.

Pak je favoriete mix en draai dankzij Roll Your Own beter dan ooit tevoren! De applicatie is ietwat beperkt maar wil je meer technieken leren dan koop je vanuit het programma nieuwe draaitrucs.

Meeste downloads Winkelen voor iphone

Meer
Roll Your Own

Download

Roll Your Own 1.2.1

Beoordelingen about Roll Your Own

Promotie×
Shikii no Juunin | 4x Winterreifen 205/55 R16 91H Goodride SW 608 | One Piece 63