Remember The Milk

Remember The Milk

Geavanceerd takenlijstje voor vergeetachtigen

VOOR

  • Slimme integratie andere webdiensten
  • Taken delen

TEGEN

  • Vereist enige oefening

Uitmuntend
8

Remember The Milk presenteert een gratis takenlijstje dat via 't web en je mobiel altijd onder handbereik is. Meld je aan voor deze digitale geheugensteun en je hoeft voortaan niets meer te vergeten.

Remember The Milk maakt gebruik van alle gemakken die het web te bieden heeft. Zo voeg je met het geïntegreerde Google Maps locaties toe aan je taken. Bovendien verstuurt de applicatie herinneringen via e-mail, sms of chatprogramma zoals MSN en Skype. Heb je taken die je in samenwerking met anderen af moet handelen? Deel je klussen dan met je contactpersonen of maak ze meteen toegankelijk voor 't publiek.

Remember The Milk is in vele talen beschikbaar, maar lijkt moeite te hebben met de correcte weergave van een gekozen taal. Wij selecteerden Nederlands en kregen in ons menu naast onze moedertaal ook delen in het Engels en Spaans (waarschijnlijk vanwege onze testlocatie) te zien.

Takenlijstjes zouden je leven makkelijker moeten maken, maar Remember The Milk doet dit in eerste instantie niet. Opties zijn er namelijk in overvloed en je hebt tijd nodig om aan Remember The Milk te wennen. Eenmaal onder de knie is 't echter een slimme vervanger voor je reguliere agenda.

Remember The Milk

Naar de site

Remember The Milk

Beoordelingen about Remember The Milk

Promotie×
YggTorrent–NouveausitedeTorrentFrançaissansratio. | Download ringtone | Sikersorozat (Episodes)