R-Play - Remote Play for the PS4

R-Play - Remote Play for the PS4 voor iPhone

Toegang krijgen tot PS4 vanaf apparaten

R-Play is een Lifestyle- app ontwikkeld door Lei Jiang. Het geeft toegang tot PlayStation 4 via Apple-apparaten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Portable gaming voor PS4
  • Speel PS4-games, zelfs als de tv wordt gebruikt
  • Naadloze prestaties met verminderde latentie
  • Ononderbroken gameplay-ervaring

TEGEN

  • PS4 moet worden gekoppeld in PSN-account
  • Niet alle spellen zijn compatibel
  • Geen officiële Sony-app
  • Voor minder intensieve games

Uitmuntend
8

R-Play is een Lifestyle- app ontwikkeld door Lei Jiang. Het geeft toegang tot PlayStation 4 via Apple-apparaten.

Consolespellen op afstand spelen

Met R-Play kunnen gebruikers hun gamebeleving op hun PlayStation 4-console naar hun Apple-apparaten overbrengen, vergelijkbaar met de mobiele functionaliteit van de Nintendo Switch. Ze kunnen PS4-games overal naar mobiele platforms streamen, zoals iPad, iPhone en iPod touch. Wanneer de tv door anderen wordt bekeken, kunnen gebruikers nog steeds met de app spelen.

Compatibiliteit op afstand

Deze app host online streaming zodat gebruikers hun PS4-games nog steeds onderweg kunnen spelen. Het opstarten van de app gaat snel en eenvoudig, het installatieproces omvat het openen van de PS4-instellingen, het spelen op afstand inschakelen, de optie "een nieuw apparaat toevoegen" selecteren, de app openen en de unieke code invoeren die is gegenereerd door de PS4. Na het snel samenstellen van de app en PS4, kunnen gebruikers naadloze gameplays verwachten met 30-60 frames per seconde, omdat de apps HD 720p-video ondersteunen voor de PS4 en 1080p voor de PS4 Pro. De resolutie is instelbaar om aan te passen met de gegevensverbinding. Gebruikers kunnen de gebruikershandleiding van de app raadplegen om de stappengids van dichtbij te volgen en antwoorden te vinden op enkele vragen met betrekking tot de installatie. Gebruikers krijgen een optie om hun eigen IP-adressen van hun console in te voeren als ze handmatig informatie over het netwerk moeten invoeren. Dit proces is ideaal om de app buitenshuis te gebruiken en het vereist mobiele data of een mobiele wifi. De app wordt geleverd met 3 controlleropties: gebruikers kunnen hun MFI-spelbesturing verbinden, verbinding maken met hun PS4 Dual-Shock-controller of spelen met de geïntegreerde, virtuele controller op het scherm van de app. De virtuele controller op het scherm van de app is aanpasbaar aan elke smaak van alle gebruikers. Elke keer dat gebruikers deze app gebruiken, kunnen ze naadloze console-prestaties verwachten terwijl ze minimale latentie ervaren. De app ondersteunt meerdere PSN-accounts, zodat gebruikers ze tegelijkertijd kunnen beheren. Ze hoeven hun wachtwoord niet in te voeren wanneer ze hun Apple-apparaat met hun PS4 verbinden.


Een andere manier om PS4 te spelen

R-Play is ontworpen voor gebruikers die op hun PS4 op afstand willen spelen. De Nintendo Switch was misschien een voorsprong op het gebied van draagbare consolegaming, maar met deze app kunnen gebruikers van hun apparaten profiteren.


Meeste downloads Lifestyle voor iphone

R-Play - Remote Play for the PS4

Download

R-Play - Remote Play for the PS4 1.0

Beoordelingen about R-Play - Remote Play for the PS4

Promotie×
Jack Black | SMI Kantenschutzprofil Kantenschutz Keder Profil Klemmprofil Gummi für Blech PVC | Gale Sondergaard