PS3 Media Server

PS3 Media Server 1.72.0

Verbind je PS3 draadloos met je Mac

VOOR

  • Vergroot het nut van je Playstation 3
  • Vergroot het nut van je Mac

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Excellent
9

Met de PS3 Media Server creëer je een netwerk tussen je Mac en je Playstation 3 (PS3). Doordat de spelconsole een draadloze netwerkkaart heeft, verbind je beide computers zonder ook maar een kabel te hoeven gebruiken.

Je kent het volgende drama vast wel; je hebt zin om muziek te luisteren die op je Mac staat, maar je zit net zo lekker achter je Playstation. Gelukkig is er nu de oplossing. Je beluistert de muziek vanaf je spelcomputer dankzij de verbinding met PS3 Media Server. Veelal is de televisie waarop je Playstation is aangesloten van een betere kwaliteit dan je computermonitor, dus heb je films op je harde schijf staan, dan kijk je ze gewoon op de kijkbuis dankzij PS3 Media Server.

Raak niet in paniek wanneer PS3 Media Server zegt dat het de PS3 niet vindt. Hij staat er echt nog wel. Start je spelcomputer even opnieuw op en je zult zien dat het probleem is verholpen.

Je Playstation 3 heeft een netwerkkaart en dat is prachtig. Dat je daardoor met PS3 Media Server een verbinding legt tussen je spelcomputer en je Mac is echter nog beter. Zo geniet je optimaal van beide systemen. Blijf dus lekker in je luie stoel zitten en bestuur beide computers met je gamepad.

Meeste downloads Utility games voor mac

Meer
PS3 Media Server

Download

PS3 Media Server 1.72.0

Beoordelingen about PS3 Media Server

  • door Anonymous

    Werkt direct!.
    Gebruikte PS3 media server ook op de Windows laptop, maar daar duurde het altijd even voor ik de ...   Meer

Promotie×
Play Movie | TOYOTA SEQUOIA 2003 2004 2005 2006 WHEEL CENTER HUB CAPS SILVER 560-69440 2 pcs | Diabolik Lovers More,Blood