Project Gutenberg

Project Gutenberg

Immense online database van gratis boeken

VOOR

  • Grote verzameling
  • Goede zoekfunctie
  • Verschillende bestandstypes
  • Ingebouwd als catalogus in Stanza

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Project Gutenberg is een website met meer dan 33.000 gratis boeken. De website deelt deze boeken in op verschillende categorieën en maakt het zoeken naar titels gemakkelijk.

Veel ebooks zijn gratis omdat het auteursrecht is verlopen. Voorbeelden hiervan zijn klassiekers als Pride and Prejudice (Jane Austen), The Time Machine (H.G. Wells) en The Jungle Book (Kipling). De boeken zijn op Project Gutenberg in veel verschillende digitale vormen beschikbaar en leesbaar op pc, Mac, diverse apparaten en mobiele telefoons.

Project Gutenberg gaat met de tijd mee en alle boeken zijn in te scannen dankzij QR-codes. Scan je zo'n code met je mobiele telefoon, dan opent automatisch een mobiele versie van de webpagina met het boek. Natuurlijk download je met hetzelfde gemak de boeken in HTML, EPUB, Kindle of ander formaat. Programma's als Kindle (voor Android en iPhone) en Stanza lezen deze bestandstypes en presenteren het boek op mooie wijze.

Het is fijn dat er zo'n grote database met gratis boeken bestaat. Project Gutenberg biedt uitstekende zoekfuncties en gaat vrij ver in het aanbieden van al deze pracht. Je mag het zelfs downloaden en allemaal op een dvd zetten, of een kant en klare dvd met meer dan 29.500 boeken downloaden via de website. Project Gutenberg offreert de boeken in diverse formaten en maakt het lezen van ebooks op elk apparaat een genot.

Meeste downloads Boeken voor web-apps

Meer
Project Gutenberg

Naar de site

Project Gutenberg

Beoordelingen about Project Gutenberg

Promotie×
RIP SCUF? Doc reagiert auf den neusten Trailer vom C40 TR Controller für PlayStation 4 PC | [LatestHDmovies Org]-WWE Elimination Chamber (2019) Kickoff 720p WEB x264 AAC... | Watch Movie