PES 2011

PES 2011 1.0.6

Speel de populaire voetbalgame nu ook op je Android telefoon

VOOR

  • Goede graphics en animaties
  • Gevarieerde gameplay
  • Goed georganiseerd menu
  • Veel game-modi
  • Multiplayer via Wifi of Bluetooth

TEGEN

  • Geen wedstrijdcommentaar
  • Geen Master League
  • Verzonnen namen niet wijzigbaar

Uitmuntend
8

Let op: PES 2011 is niet meer beschikbaar in Android Market. De nieuwe versie, PES 2012, vind je hier.

PES 2011 (Pro Evolution Soccer 2011) speel je niet alleen op de PlayStation, XBox of pc maar ook op je Android-toestel. De game is speciaal aangepast voor mobiele toestellen en stelt geenszins teleur.

Het eerste wat opvalt in PES 2011 is dat de menu's erg lijken op die van de gameconsole-versie. Je speelt vriendschappelijke wedstrijden, Champions League en landelijke competities. Ook neem je het via WiFi of Bluetooth op tegen vrienden.

Het is echter aan te raden eerst te oefenen in de Training-modus. PES 2011 voor je mobieltje vereist namelijk een andere besturingstechniek dan je gewend bent: linksonder in het scherm stuur je met je duim, terwijl je rechtsonder passt en schiet. Een andere optie voor het bewegen is om je toestel gewoonweg te kantelen (de Accelerometer-optie). De besturing in PES 2011 is zeker niet eenvoudig, maar na een tijdje oefenen voelt het vrij natuurlijk aan.

PES 2011 bevat veel officiële licenties, maar niet alle. Zo speel je bijvoorbeeld de Eredivisie met alle 18 teams inclusief echte spelersnamen, maar met verzonnen clubs (Ajax heet bijvoorbeeld Museumplein). Ben je eenmaal bezig dan vergeet je dit snel: de animaties zijn indrukwekkend voor een mobiele app en met weinig knopjes kun je toch gevarieerd rennen en passen. We zijn vooral enthousiast over het fijne gevoel bij het schieten op doel; het gebrek aan dribbels en kunststukjes is dan weer minder.

Het moet wel gezegd dat liefhebbers van de console-versie van PES 2011 mogelijk enkele eigenschappen missen. Zo zijn wedstrijden niet voorzien van commentaar, waardoor er minder sfeer rond een wedstrijd hangt. Ook beschik je in PES 2011 niet over de Master League (waarin je je eigen team creëert) en is het niet mogelijk om de namen van spelers of clubs te wijzigen.

Net als concurrent FIFA 2011 speel je PES 2011 lekker in de trein op je Android-telefoon. De game biedt topcompetities, interessante besturing en multiplayer-opties: een must voor de mobiel uitgeruste voetbalfanaat!

Meeste downloads Sportspellen voor android

Meer
PES 2011

Download

PES 2011 1.0.6

Beoordelingen about PES 2011

Promotie×
Replacement Key Clip for Apple Magic Wireless Keyboard v2 model A1644 | Dokumentalizowany | Thám Tử Lừng Danh Conan chap 834